2777
2789
عنوان

سریال سقوط چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 68 پست
وااای جدددی؟ 🥲 

بل

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تاثیر بدی تو ذهن میذاره ..من دیروز که دیدم تا صبح هی ذهنم درگیرش بدد

من همش میگم عجب شوهر بیغیرتی 

حاضره بره بمیره بره به درک بعد زنشو بده دست آشغالای داعش 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

بخدا سرچ کردم هیچی نیومد میشه درخواست دوستی بدم شمارمو بهت بدم واسم لینکشوبفرستی.خیلی دنبال این فیلم ...

تو قسمت ویدئو گرد سرچ کن میاره 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
من همش میگم عجب شوهر بیغیرتی  حاضره بره بمیره بره به درک بعد زنشو بده دست آشغالای داعش

من جای ایسنا بودم ژاکان و میکشتم

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
من جای ایسنا بودم ژاکان و میکشتم

چرا؟؟؟؟ الان ژاکان مرد خوب شد؟ بدبخت با یه بچه چی قراره سرش بیاد بچشو میگیرن ازش

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

مال شبکه نمایش خانگیه یا تلویزیون؟ کیا توش بازی میکنن؟ ممنون‌میشم بگید

اکثر بازیگراش ناشناحته‌ هستن ولی خیلی عالی بازی میکنن

بازیگر شناخته‌شده‌ش حمید فرخ‌نژاد هست

از نمایش خانگی پخش میشه❤️

خدا دوباره شما رو سر پا میکنه، دقیقا مقابل کسایی که شما رو شکستن :))
چرا؟؟؟؟ الان ژاکان مرد خوب شد؟ بدبخت با یه بچه چی قراره سرش بیاد بچشو میگیرن ازش

چرا ؟؟ زنه بیچاررو بدون اجازه ورداشته برده عراق بین ی مشت وحشی بد از بهشت حرف میزنن

میکشتمش زودتر میفرستادمش بهشتتت

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨