2777
2789
عنوان

سریال سقوط چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 68 پست
منم همینجورم رمان که میخونم با دختره تو رمانه گریه میکنم

🥺🥺🥺ای الهییییی🙌🏿

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

تو قسمت ویدئو گرد سرچ کن میاره 

دانلود کردم ازروبیکا مرسسیییی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهواره پخش میکن

ماهواره نداریم گلی ولی از روبیکا دان کردم الان

چرا؟؟؟؟ الان ژاکان مرد خوب شد؟ بدبخت با یه بچه چی قراره سرش بیاد بچشو میگیرن ازش

سلام

برا چی بچه رو میگیرن?

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

عه پس فیلم مزخرفی باید باشه  فیلم کمدی جذاب چیزی میدونین برم ببینم؟

نه مزخرف نیست قشنگه

ولی کمدی شادروان خوب بود سینمایی بود

سریالم آفتاب پرست

خدا دوباره شما رو سر پا میکنه، دقیقا مقابل کسایی که شما رو شکستن :))
چرا ؟؟ زنه بیچاررو بدون اجازه ورداشته برده عراق بین ی مشت وحشی بد از بهشت حرف میزنن میکشتمش زودتر م ...

بعد خودت چی میشدی؟ باز حداقل ژاکان بود دست بقیه بهش نمیرسید 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه