2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزارش گزارش https://www.ninisite.com/discussion/topic/9943911/با-این-کاری-که-کرده-اگه-بازم-گف-باش-بر ...

گزارش باعث تعلیق کاربری میشه بدین نی نی یار حذف تاپیک درست نیست تو تاپیکا میزارید

خودشناسی DNA plus

وقتی حرف میزنه بهش توجه کنین. هرازگاهی جواب بدین ک مشتاق شه ب ادامه توضیح. 

ما همگی رو حرف زدن بچه ها زوم میشدیم یچی میگف صدنفر میگفتم افرین بعد چیشد.. میپریدن بالا با چ ذوقی دوباره ادامه میدادن😂😂

از پینه ی پیشانی و دل های سنگین شما💔
وقتی حرف میزنه بهش توجه کنین. هرازگاهی جواب بدین ک مشتاق شه ب ادامه توضیح.  ما همگی رو حرف زدن ...

خب منم همین کارو میکنم ولی خجالتی تو جمع حرف نمیزنه کسی تشویقش کنه 

خودشناسی DNA plus

خیلی کارا

به خودشو خواسته هاش اهمیت میدیم

مدام بهش میگیم ک دوسش داریم

بهش میگیم تو خیلی باهوش

بهت افتخار میکنیم و خیلی چیزای دیگه

اهاااا ازشون تو بعضیکارا کمک بگیرین

مثلا پختن کیک یا پیتزا

ایتجوری احساس میکننک بزرگ شدن و میتونن بعضی کارا رو انجامبدن و احساس غرور و خوشحالی بهشون دست میده

من همیشه از پسرم کمک میخوام خودشم خیلی مشتاقه 

خب منم همین کارو میکنم ولی خجالتی تو جمع حرف نمیزنه کسی تشویقش کنه 

توجمع ام همینطور تحویلش بگیر، بقیم یادبگیرن ازت ب بچت احترام بزارن، سر ذوق بیاد حرف بزنه

توجمع ام همینطور تحویلش بگیر، بقیم یادبگیرن ازت ب بچت احترام بزارن، سر ذوق بیاد حرف بزنه

اتفاقا تو جمع حواسم بهش هست ولی کلا تو جمع جایی بریم خجالتی اگه خیلی بهش فشار بیارم میگه بریم ازینجا

خودشناسی DNA plus
اتفاقا تو جمع حواسم بهش هست ولی کلا تو جمع جایی بریم خجالتی اگه خیلی بهش فشار بیارم میگه بریم ازینجا

بهش ک فشار نیار بدتره، منم هنوزه خاطره این باهامه اعصابمو بهم میریزه

خجالتی بودم ی جاهایی، همه هعی اصرارررر 

معذبم میکردن، همون اصرارشون بیشتر گند زد تو اعتماد ب نفسم، حس میکردم خیلی ضعیفم ک همه میخوان اینجوری اجتماعیم کنن. 

تو اینستا مشاوره های کودکان پستای خوب میزارن، یام خودت برو مشاور کودکی چیزی

بهش ک فشار نیار بدتره، منم هنوزه خاطره این باهامه اعصابمو بهم میریزه خجالتی بودم ی جاهایی، همه هعی ...

مشاوره میرم کار درمانی هم میرم باید رو اعتماد بنفس کارکنم گفتم ابنجام بپرسم ببینم مامانا چیکار کردن اینم بگم هم من هم باباش خجالتیم میخوام بچه ام اینجوری نشه 

خودشناسی DNA plus