2777
2789
عنوان

داستان عشق پدر و مادر بنده به همراه سرو چای و شیرینی. 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 100 پست
اول پخش کن ناپلئونی رِ  همون جوری که میخوریم گوش هم میدیم  چای من با دارچین باشه

ع سید کانالت چ شد پ

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیگه عاشق هم میشن و پدرم به پدربزرگم میگه که بیا برو و این دخترِ رو برام خواستگاری کن پدر بزرگم که میفهمه مادرم مسلمون نیست انگار که آتیشش زده باشن یه سیلی میزنه به بابای من و میگه اگه دوباره طرف دختره رفتی به معنای واقعی کلمه جرت میدم و نمیذاره پدرم پاشو از خونه بیرون بذاره از اونجایی که پدر من پسر حرف گوش کنی نبوده به پدربزرگم گوش نمیده ولی وانمود میکنه که متحول شده ولی زیر زیرکی باهم در ارتباط بودن و پدرم که اصلا نمی‌دونست نماز صبح چند رکعته نماز خون میشه تا اعتماد پدربزرگم و جلب کنه. از اون طرف مادربزرگم اینا (پدربزرگم وقتی مامانم کوچیک بوده فوت شده) میخواستن برن تهران که از اونجا برن نمیدونم کجا و مامانم هنوز به مادربزرگم نگفته بوده که عاشق یه پسر شاگرد سوپری شده بوده چون مادربزرگم به معنای واقعی کلمه مادر فولاد زره بوده و کلا آدم خشکی بوده و میخواسته که دخترش با پرنس سوار بر اسب سفید ازدواج کنه . مامانم هی مادربزرگمو سر میدووند و... 

به دنیا آمدن‌ در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود. 

دیگه تا تهش معلوم شد دیگه چیو میخوای بگی  زحمت نکش میوه ها رم بزار تو یخچال

خیلی وقته تو یخچالن میگندن.👌🏿🙂

به دنیا آمدن‌ در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود. 

تو کدومشونی خواهر  دوماه تعلیق بودم🥴

ما رو دور ننداز 😆

من همونم ک ی بار گفتم نصف شبا همش هستی گفتی ی تنه شبا سایتو میچرخونی

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)