2777
2789
عنوان

داستان عشق پدر و مادر بنده به همراه سرو چای و شیرینی. 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 100 پست
خواهش میکنم.  توی فکر اینم برم تست ژنتیک بدم با هاشون. شاید تو بیمارستان عوض کردن منو با یه بدب ...

چرا باید تورو عوض کرده باشن؟ خیلی عجیبه برام والبته خیلی درد آور وتلخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چی میکنی شاغلی بابابزرگت هیچی بهت نداد؟

بابابزرگم انقد ارث خور داره که به من هیچی نرسه ولی یه خونه بهم ارث رسید که توش با مادربزرگم زندگی میکردم. 

به دنیا آمدن‌ در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود. 

زندگی که جوونی باید میکردن و نکردن رو میکنن. اینستاگرام مامانم رو دارم یه پست‌هایی میزاره که من که د ...

باتو نمیتونه جوونی کنه زندگی کنه؟؟ چطور دلش میاد خدا، اون ک ب فکرخوش گذرونی بودبچه نمیاورد

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

عکس مادرتو میذاری؟؟ دلم میخادببینمش

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
باتو نمیتونه جوونی کنه زندگی کنه؟؟ چطور دلش میاد خدا، اون ک ب فکرخوش گذرونی بودبچه نمیاورد

اون موقع هشتشون گرو نهشون بود نمیدونم اصلا چجوری من پدید اومدم اون وسط. بالاخره زندگی دونفره شاید بیشتر بهشون حال میده بعدم مامانم الان تازه اول چلچلیشه بچه میخواد چیکار.

به دنیا آمدن‌ در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود. 

اون موقع هشتشون گرو نهشون بود نمیدونم اصلا چجوری من پدید اومدم اون وسط. بالاخره زندگی دونفره شاید بی ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم

متاسفانه نمیتونم. 

باشه عزیزم

من دیشب وسط خوندن خوابم برد الان خودندم 

چقدر ناراحت شدم براتون ان شاءالله موفق باشید توزندگیتون و محتاجشون نباشید

من جاتون بودم هیجوقت نمیرفتم سمتشون حتی جواب زنگشونم نمیدادم