2777
2789

خب اول بسم الله بگم که اکانت دست یه بدبخت دیگست و صاحبش عوض شده که خواهران کارگاه به زحمت نیوفتن. خب داستان من از اونجایی شروع شد که مادر من ارمنی بود و فرهنگش زمین تا آسمون با خانواده پدریم که شیعه سر سخت بودن فرق می‌کرد. حالا بگذریم...

و می‌رسیم به بخش جذاب پدر و مادر بنده. عموی پدرم توی حکیم نظامی اصفهان (اصفهانی ها می‌شناسن محله رو. بیشتر مسیحی و ارمنی های اصفهان اونجان.) سوپر مارکت داشته که پدر من اونجا شاگردی میکرده. یه روز یه خانمی که مادربزرگ بنده بوده زنگ میزنه به سوپری و میگه یه چن تا خرت و پرت براش بفرستن. پدر منم که شاگرد بوده میره و چشمش به جمال مامانم روشن میشه و یک دل نه صد دل عاشق هم میشن...

هستین ادامشو بگم آیا؟ 

به دنیا آمدن‌ در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم میرفتم بخوابمااا😂 بگو 😍

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

اسی توتعریف کن

کنار شومینه رو خالی کنین من میشینم

یکی شیرینی بیاره واسم

یکیم بیاد کنارم بشینه چیزی کم باشه بگم 

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

زودباش خوابم میاد

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
اول پخش کن ناپلئونی رِ  همون جوری که میخوریم گوش هم میدیم  چای من با دارچین باشه

به اومدی بلخره کجا بودی

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)