2777
2789

هر چقدر غذا میخورم سیر نمیشم😐😐 الویه خوردم با ۴ تا نون ساندویچی😐😐

الان باز گشنمه دلم کوبیده و دوغ و پیاز داغ ن ۲ پرس ۴ پرس میخواد  یا قورمه سبزی با ترشی و سبزی میخواد😔 😑

باورمیکنین بعضی اوقات اگ تا خرخره بخورم سیر سیر باشم  ی ساعت دیگش گشنمه بعد بخصوص اخر شبا 

تو فکرمه شبایی ک گرسنمه تا ظهر نخوابم ناهار بخورم بعد تخت بگیرم بخوابم اصلا دلم نمیگیره کیکی چیزی بخورم ک معدم حداقل تحمل کنه  تا صبح 

خدارو خوش میاد من معدمو  گول بزنم؟ اون دنیا باید جواب پس بدم😂😂😐😐😐😐😐😐الانم لطف کنید اسم غذا نیارید 😒😂

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

میخوای عکس غذا بذارم با روح و روانت بازی کنم؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزمایش مدفوع دادی؟🐍🪱

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣