ان شاالله خدابه دلت آرامش بده عزیزم.الان خونه پدرتی؟
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
اخی من تجربه کردم ولی جدا نشدم واسه قهر رفتم ی هفته از بچم دور بودم ولی هیچوقت نمیبخشم شوهرمو چون داغون شدم از دوری بچم
شما بچت چند وقتشه چرا جدا شدی
خدایا ازت میخوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانیو دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حالوروحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
اخی من تجربه کردم ولی جدا نشدم واسه قهر رفتم ی هفته از بچم دور بودم ولی هیچوقت نمیبخشم شوهرمو چون دا ...
دلت خیلی پره ها.تو امضات همه خانوادتو طول عمرخواستی بجز شوهرت😀😀ضمنا برا امضات الهی آمین
دوباره ازدواج کردم بچه دارم باز الان ولی تو فکر بچه های دیگممم مجبورررر بودم طلاق بگیرم
الهی فقط خدا کمکت کنه.خیلییییییی سخته..بزرگ بشن،عزیزم میان پیشت ان شاالله.