2777
2789
دلت خیلی پره ها.تو امضات همه خانوادتو طول عمرخواستی بجز شوهرت😀😀ضمنا برا امضات الهی آمین

خیلی دلم پره خیلییی،🥺 با اینکه الان خوبع ولی دیگه فایده ندارع ارع خودم پاک کردم اسمشو 

مرسی عزیزم 

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم همینطوره ..شما ازدواج کردید دوباره

آره گلم ، منم ازدواج کردم ،دقیقا مثل خودت 

ما اینجاییم که به هم دلداری بدیم 

چند سالتونه میشه بپرسم ؟ 

میتونید هر از گاهی بچه ها رو ببینید و اونا چند سالشونه ؟ 

قوی باش  یه زن یا مادر ضعیف، جالب نیست  گاهی که دلت گرفت گریه کن ،خودت رو تخلیه کن ،درد ...

ای خواهر الان فقط با گریه آخر شبا سبک میشم هیچکی نمیدونه دلم چخبره خدا مادرشوهر سلیطمو میمون کنه کثافت باعث زندگیم شد

خیلی دلم پره خیلییی،🥺 با اینکه الان خوبع ولی دیگه فایده ندارع ارع خودم پاک کردم اسمشو  مرسی ع ...

عزیزم‌من که الان کلی با این شوهره مشکل داریم ، آرامش نداریم ،روانیه ، اینم ازدواج دوم 😐 درد دوری بچه و.... 

کلی مشکلات ، فشار از هر طرف

اما چاره چیه ، تحمل و تحمل .

روزا خودمو با یه چیزایی سرگرم میکنم دیوونه نشم فکر کمتر کنم ، شبا تو خواب ناله میکنم . اون دیگه دست من نیستن ناخوداگاهه 

خلاصه هر کی یجور داره تقاص پس میده یکی کمتر یکی بیشتر ، 

تازه بیشتر از اینا هم هست 

ای خواهر الان فقط با گریه آخر شبا سبک میشم هیچکی نمیدونه دلم چخبره خدا مادرشوهر سلیطمو میمون کنه کثا ...

اما این بچه هات گناهی ندارن عزیزم ، منم دقیقا حال و روز خوبی ندارم خیلی وقتا ،

فقط موقعی که ذهنم رو مشغول کنم به این موضوع فکر نمی‌کنم ، 

با بیان و سریال خودت رو سرگرم کن 

خدا به دلمون آرامش بده 

دلم گرفت 🥺

من بچه طلاقم ۱۹ سالمه هیچ وقت ندیدمش و اگه تو بچگی دیدم قیافش یادم نیست بنظرتون اون به من فک می کنه

البته فک می‌کنه ولی شاید مثل من هیچ چاره نداشته و نداشتن ببینه تورو مادرت گلم