2777
2789
عنوان

کیا بیماری مگس پران چشم دارن؟؟

3293 بازدید | 21 پست

سلام دوستان حس میکنی چند تا مگس تو چشماته و وقتی روز باشه خط های تیره مگس ها مدام تو چشمم راه میرم .الان نیستن 

وقتی کم خون باشم سرو کله شون زیاد میشه یا وقتی روز برم بیرون یا ب گوشی نگاه کنم 

خلاصه چند سالی میشه اینجور شدم ‌.مثل پیرزنا.مادرم شصت سال ب بالا س‌ اینجور شده .

من ک سی سالمه چی بگم.شنبع. نوبت چشم پزشکی دارم نوبتش 110هزاره.امیدوارم خوب بشم........خیلی رو چشمام حساسم.

کسی اینجا هست اینجور باشه؟

تا حد و حدودی طبیعیه مگس پران چشم

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکل نزدیک بینی دارم کم کن کخ نمره چشمم زیاد شد حسش کردم ‌ اما اصلا شبیه مگس واقعی نیست انکار یه چیزایی کوچولو تو تصاویری کخ می بینم تکون می خورن و موقع نگاه کردن به آسمون و دیدن صفحات سفیر بیشتر درکش می کنم .‌اما خیلیا ایتطوری هستن و حای نگرانی نداره .‌منم اوایل نگران بودم و فکر می کردم مشکل خاصی اما درصورتی که آسیب چشم نباشه یه مشکل ساده که عوامل متعددی در به وجود آوردند نقش دارن . من کنکور دارم تایم دکتر رفتن ندارم میشه اگ رفتی بپرسی سوزش و آبریزش چشم در شب به چه دلیلی ؟ طوری که از سوزش شدید چشم از خواب می پرم 

عمل کرد خوب شد باز دوباره چشم هاش زیاد نمیبینه البته مال شما نمیدونم علت مگس پران چیه ولی مال مادرم ...

سن ک بره بالا آره .ولی قرص تقویت چشم هست گرونن.کاش بگم برام بنویسه

مگس پران معمولا مال آب مروایده آخه مامانم مگس پران داشت رفت دکتر گفت آب مروارید داری

کسی که تو فامیل ما ۱۵ سالشه و مگس پران داره آب مروارید دارع آخه.  دلایلی زیادی در این مورد نقش دارن لطفا اطلاعات اشتباه نده 

ایلام

اگه شمال بودی یه دکتر خوب بهت معرفی میکردم کارش حرف نداره، چند سال پیش بابام پیش یه دکتر ناخونک چشمشو عمل کرده بود بعدا کم کم چشاش تار میدید دکترش بهش گفته بود که تا آخر عمر همینی تا رفت پیش یه دکتر دیگه خدا خیرش بده الان چشاش خیلی خوب شده بیناییش برگشت متاسفانه دکتر قبلیش کاری کرده ظاهر چشمش اصلا خوب نیست چشاش بعضی مواقع میشه پر از خون ، تحقیق کن برو پیش یه متخصص خوب