2777
2789
عنوان

امروز یه صحنه تو خیابون دیدم از ذهنم بیرون نمیره🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 35 پست

حس عذاب وجدان فقط خودم دیروز!

یه گربه بیچاره تو کانال کولر همسایه گیر افتاده بود،برف میومد ،از ظهر تو اون برف و سرما یه عالمه ناله کرد و کمک میخواست ،نتونستیم براش کاری کنیم...😭

آتش نشانی هم گفت چون تو اون خونه کسی نیست ما اجازه نداریم وارد بشیم 💔عذاب وجدانش خیلی تلخ بود...

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
من متوجه نشدم🥲😐

خانمش مریض بود گذاشته بودش روی گاری خودشم میکشید میبردش 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند روز پیش از تولد بر می گشتم چون رژیم بودم کیک نخوردم گفتن واست میذاریم تو طرف بعدا بخور تو راه ...

ای خدا ای خدا

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
حس عذاب وجدان فقط خودم دیروز! یه گربه بیچاره تو کانال کولر همسایه گیر افتاده بود،برف میومد ،از ظهر ...

امیدوارم نمرده باشه

ای خدا چرا ما اینقدر بدبختیم 😭😭😭😭😭😭اشکم در اومد😭😭😭😭تو مشهدم یه خانومی یه دون از کلیه هاش فروخت واس خرج بیماری مادرش حتی خونه هم نداشتن با همون وضعیت زیر پل زندگی می‌کرد دوتا دختر کوچولوم داشت 😭😭فکرشو بکن یه مامان مریض خودتم یه دون کلیه دوتا دختر کولوعم داشته باشی زیر پل زندگی کنی

وای سردی کرمان استخون میسوزنه 🥲

تبریز باشین چی میگین امروز رفته بودم بیرون استخوناام یخ زدا یعنی. چند ساعته اومدم خونه هنوز گرمه گرم نشدم

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
ای خدا چرا ما اینقدر بدبختیم 😭😭😭😭😭😭اشکم در اومد😭😭😭😭تو مشهدم یه خانومی یه دون از کلیه هاش ف ...

😭😭😭😭

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
ماهم ی بار از بیرون غذا گرفتیم ی پیرمردی بود آشغال جم میکرد پیتزای منو دادیم اون چ کیف کرد بیچاره

منم از این کارا زیاد میکنم

چ کار خوبی کردی عزیزم کاش همه با هم مهربون باشیم تو این روزای سخت

آره واقعا کاش

حتی شده چند پرس غذا درست کنیم بیشتر و با ماشین که یه مسیرو میریم بدیم بهشون خیلی خوشحال میشن 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷