2777
2789
عنوان

خانومایی که زایمان کردین به من حامله ی بی نوا کمک کنین!

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 155 پست
نه دیگه یه کم محتاط تر میشی دیگه اهو نیستی که میشی ببر مادر خخخ
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من 3 ماه اول این علائم و داشتم تو ماه 4 لگنم خیلی درد میکرد رفتم دکتر قرص تقویتی داد ازون موقه که میخورم خیلی خیلی حالم خوبه اصلا حس حامله بودن ندارم بعضی وقتا یک دفعه ای از جام بلند میشم یا تو خونه میدووام شوهرم بهم شک میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیوا چقدر تاریخمون به هم نزدیکه! قرص تقویتی چی داد بهت؟ البته سر کار هم میام. یه مقدار از این خستگیم مال مسیر طولانی و شلوغی راهه. نوشین ببر رو خوب اومدی!
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
همچو آهو از سر جو سلام نیمفادورا منم دقیقا ولوله بودم الان از خیابون نمیتونم رد شم مثه این پیرزنا منم تمام علانمی که گفتیو دارم شب نخوابی اذیت بودن کوفتگی بدن درد زیاد لگن خستگی بلند شدن برام مثه کوه کندنه و... اما خداروشکر به این نتیجه نرسیدم که بارداری مزخرفه نمیدونم چرا دوسش دارم آره بابا نگران نباش بعدنا هم میتونیم باز بپر پبر کنیم
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد
نه نسبت به قبل خیلی اضافه نکردم. قبلش 65 بودم که البته خودش اضافه وزن بود. الان 71 ام. ولی خب همین 71 کیلو هم خیلیه برای اینکه هر روز با خودت هی بکشی اینور اونور.
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
من در عرض 2 هفته 5 کیلو اضافه کردم بشه ها دو هفته پیش 65 بودم فک میکردم الان 67 68 باشم شوکه شدم از عدد70!!! دکتره بهم گفت دو هفته دیگه میای فقط باید نیم کیلو اضافه کرده باشی فک کن ! ازین ببعد باید دیوارو لیس بزنم فقط
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد