2777
2789
عنوان

خانومایی که زایمان کردین به من حامله ی بی نوا کمک کنین!

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 155 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم این دوران چشم بهم بزنی تموم میشه گلم سختی داره ولی من نی نی ام لگد میزنه برام یه دنیا میارزه همه دردامو فراموش میکنم
خدایا هیچ زنی را در حسرت مادر شدن نزار آمینننننننن خدایا شکرت بابت نعمتی که بهم دادی ممنونم خدای مهربونم که النای مامان رو صحیح و سلامت گذاشتی بغلم فرشته کوچولومو سپردم به خودت مراقبش باش
نه منم فقط یه شکم قلمبه ازم زده بیرون. آره دیگه تازه با توجه به 6 کیلوی تا الانت ممکنه همون 3 تای دیگه رو هم اضافه نکنی مثلاً 2 کیلو دیگه. ولی هرچی میخوری مقوی بخور که نی نی وزن بگیره. میگن کباب گوسفندی و بستنی و دلستر و همین مغزها خیلی کمک میکنه نی نی وزن بگیره.
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
هیوا دیشب پشتم به شوهرم بود گفت یکی تورو از پشت ببینه اصن شک نمیکنه که بارداری ! هیچی معلوم نیست! فقط شکم داری اونم در حد 7 ماهه! راس میگه تو خیابون یا تو بیمارستان هی میزنن بهم رد میشن اصن نمیفهمن من باردارم
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد