2777
2789
عنوان

چکار کنم دردم شروع شه؟

4314 بازدید | 65 پست

۳۸ هفته ام. دیگه خسته شدم دکتر هم گفت تا به ۴۰ نرسی امپول فشار نمیزنم برات.

چیکار کنم بچه بیاد؟ نمیشه ازین شیاف های درد بذارم؟ میدن بدون نسخه؟

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood

ن ب من که میگفتم ۹ ماهه لنتی تموم نشو 😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۸ هفته واستادی دو هفته ام روش. سر این مسائل اصلا خودسر تصمیم نگیرین. خدایی نکرده زبونم لال اتفاقی بیوفته میتونی خودتو ببهشی؟ فک کن تو دوهفته وزن بچه هم یکم بالاتر میرع.

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
همه جام درد میکنه ویارمم تموم نشده خسته ام دیگه

تحمل کن عزیزم تموم میشه

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

من چهل هفته و چهار روز زایمان کردم🥴

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
همه جام درد میکنه ویارمم تموم نشده خسته ام دیگه

اینو از دکترت بپرس نزدیکی باعث میشه شروع بشه 

راه رفتن زیاد من دو هفته اخر خیلی پیاده روی کردم البته کار داشتم باید میرفتم بیرون 

اخي دختر عمه ي من الان زايمان كرد و درصورتي ك هفته بعد بايد ميرفت نصف شب دردش گرفت كيسه ابش پاره شده بود😍😍

اين دو هفته هم ميگذره عزيزم اين دوران شيرينم تموم ميشه دلت تنگ ميشه

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅