2777
2789
عنوان

سایت دوست یابی خارجی میشناسین؟

3442 بازدید | 43 پست

من خیلی تنهام. هیچ کس رو ندارم باهاش حرف بزنم. خانوادم هم چون اخلاقامون جور نیست هر وقت حرف بزنیم دعوامون میشه. به ذهنم رسیده یه دوست خارجی پیدا کنم که هم زبانم خوب بشه، هم اینکه بتونم با یکی حرف بزنم. شما همچین سایتی میشناسین؟

اره

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام قضاوتت کنم.ولی جهت یاداوری باید عرض کنم خارجی ها بگیر نیستن

**ای یار که با ما بی وفایی کرده ای                                     خود نیز ندانی چه جفایی کرده ای                                 + این تک بیتی رو برای یه بنده خدایی گفتم ایشالا میرسه به دستش
face book خیلی خوبه و معتبر

با فیل تر بالا میاره الانم ک  ف لتر وصل نمیشه

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

😄😄😄😄

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

مگه ادم باید با کسی حرف بزنه یا دوست شه حتما طرف باید بگیرتش ؟ 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!