2777
2789
عنوان

سایت دوست یابی خارجی میشناسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3442 بازدید | 43 پست
اینکه زبان تو مغز کسی نره اصا معنا نداره. تو عمرم ندیدم همچین موردی رو. به نظرم انگیزه ی کافی ندارین ...

۱۲۰۰۰ دلار میگیرن از فرودگاه امام سوار میشم میرم.ویزای شینگن بدون ثبت اثر انگشت .فامیل یکی از همکارامم هست ولی ترس از تنهایی ......

**ای یار که با ما بی وفایی کرده ای                                     خود نیز ندانی چه جفایی کرده ای                                 + این تک بیتی رو برای یه بنده خدایی گفتم ایشالا میرسه به دستش
اینجا انقدر داره بد میشه که اونجا با همه مشکلاتش ارزشش رو داره.راستش از تنهایی خیلی میترسم.وگرنه هیچ ...

الان اینو میگین. تا آدم تجربه نکنه نمیتونه بگه چطوره. تاپیک های شما رو دیدم. خودم معتقدم قرار نیست همه ازدواج کنن و به خاطر همین مجرد موندم اما از طرفی هم 99 درصد کسانی که مجرد میمونن پشیمون میشن. شاید اگر شرایط زندگیم بهتر بود، خودمم تصمیم دیگه ای میگرفتم. به نظرم شما هم به درونتون مراجعه کنین و بیشتر فکر کنین. شاید ازدواج زندگیتونو تغییر بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینو میگین. تا آدم تجربه نکنه نمیتونه بگه چطوره. تاپیک های شما رو دیدم. خودم معتقدم قرار نیست ه ...

بنظرم اینجا با این شرایط ازدواج و بچه دار شدن اشتباه‌.هرچی متاهل میبینم که بچه داره ،همشون مینالن.امیدوارم ههمون عاقبت بخیر بشیم

**ای یار که با ما بی وفایی کرده ای                                     خود نیز ندانی چه جفایی کرده ای                                 + این تک بیتی رو برای یه بنده خدایی گفتم ایشالا میرسه به دستش
بنظرم اینجا با این شرایط ازدواج و بچه دار شدن اشتباه‌.هرچی متاهل میبینم که بچه داره ،همشون مینالن.ام ...

چی بگم والا. من دور و برم زیاد دارم کسانی که خارجن. اونا هم زندگی های همچین راحتی ندارن. کانادا، استرالیا، سوئد، هلند، آمریکا، عمان. انشاالله

آقا من دنبال دختر خانمی هستم با هم چت کنیم. والا بلا دنبال ازدواج نیستم.

جدی ترین رابطه ازدواجه 

یعنی محیطش دروغ و خالی بندی کمی داره مثل سایت دوست یابی نیست همه هندی های سیاه و زشت 

میخواستم رو کامپیوتر نصب کنم، دیدم نوشته قبلش باید چیزای دیگه نصب کنی و اینا. پیچیده بود نفهمیدم &nb ...

واسه گوشیه عزیزم

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹
جدی ترین رابطه ازدواجه  یعنی محیطش دروغ و خالی بندی کمی داره مثل سایت دوست یابی نیست همه هندی ...

خب من قصد ازدواج ندارم. دنبال یه دختر خانم مثل خودمم تا با هم دوست بشیم. خودمم خانمم

سلام عزیزم. بله مجردم. نه یه مدت میخواستم ازدواج کنم اما قسمتم نشد.

عزیزم به نظرت ممکنه ازدواج تو طالع کسی نباشه آخه منم از 20 سالگی دلم میخاست ازوداج کنم نشد یکی گفت خدا تو قسمتت ننوشته 

عزیزم به نظرت ممکنه ازدواج تو طالع کسی نباشه آخه منم از 20 سالگی دلم میخاست ازوداج کنم نشد یکی گفت خ ...

نمیدونم والا. من که هر دعا، هر نذر، هر چله ای بوده انجام دادم. پیاده رفتم کربلا حتی. اما خب از ته قلبم معتقدم خدا باید بخواد

نمیدونم والا. من که هر دعا، هر نذر، هر چله ای بوده انجام دادم. پیاده رفتم کربلا حتی. اما خب از ته قل ...

منم خیلی نیاز دارم به ازدواج کلا ناامید شدم منم از 18 سالگی تا حالا هر نوع ختمی گرفتم