2777
2789
عنوان

😔اگه پولمو نده چیکارکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت کشیدم😔اخه ترسیدم داد و بیداد را بندازه گفت ۴۰درصدم‌کم میکنم گفتم عیب نداره

ببخشیدا مقصر خودتی.شل گرفتی سواستفاده کرده.باید میگفتی زنگ میزنم ۱۱۰بیاد آبروت بره

ازلحظه های زندگی لذت ببر  

اره بابا میزنه پولی که دادی تو سامانه ثبته نگران نباش دس فروش که نیس مغازه اس

شلید یادش بره یاداوری کن اما حتما میزنه

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
یه شلوار خونگی ۴۲۰ چه خبره یا خود خداااااا

هیچی باید کلیه بفروشیم شلوار بخریم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
اره بابا میزنه پولی که دادی تو سامانه ثبته نگران نباش دس فروش که نیس مغازه اس شلید یادش بره یاداوری ...

ولی اخه این مالیات کارتخوان چی میگه؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

وا یعنی چی ۴۰تومن خیلیه  تو هم گفتی باشه 😕 چه پولایی میخورن از مردم تو این شرایط اقتصادی. 

همش بچاپ بچاپ  

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
اره بابا میزنه پولی که دادی تو سامانه ثبته نگران نباش دس فروش که نیس مغازه اس شلید یادش بره یاداوری ...

به نظرتون اگه نداد بگم زنگ میزنم تعزیرات؟؟

هرکس سنه اولدوز دیه اوزیم سنه آی دمیشم