سلام به همگی من مهندسی کامپیوتر ازاد تهران مرکز ورودی 403 هستم خوشحال میشم بتونم به سوالاتتون درباره انتخاب رشته پاسخ بدم
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با رتبه ۹۳۹۳ انسانی منطقه۱ بجنورد یا گرگان حسابداری دولتی قبول میشم؟
یا شهرای دیگه
دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا تروخدا باشه؟!...🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر
سلام خوبید با رتبه ۹۳۹۳ انسانی منطقه۱ بجنورد یا گرگان حسابداری دولتی قبول میشم؟یا شهرای دیگه
بله بجنورد روزانه قبولید منتها گرگان فقط یه اموزشکده فنی حرفه ای دختران داره
ببخشین برای انتخاب رشته اولش باید به معدلی وارد کنیم من معدلم رو از کجا بیارم؟
ریز نمرات از مدیریت مدرسه میگیرید
شیمی و ریاضی و فیزیکو چجوری تقویت کنم با چه منابعی
شیمی و فیزیک جامع خیلی سبز جلد شیمی یه تلفن با پس زمینه سبزه فیزیکم ابی کم رنگ ریاضی من خودم میکرو طلایی گاج رو استفاده کردم و راضی بودم