2777
2789
عنوان

😔اگه پولمو نده چیکارکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 101 پست
سادات تروخدا دعا کن فردا بزنه ۴۰۰تومان پول کمی برام نیست

میزنع عزیزم نگران نباش. برای منم یه بار اتفاق افتاد طرف بجای صدور پنجاه از کارتم یکوپونصد کشید فرداش خودش واریز کرد منم شماره و اینا ندادم بهش . چون مغازه داره و میخواد کاسبی کنه و جاش ثابت هست پولتو میده عزیزم‌ .خیالت راحت. حتی یک درصدم نگران نباش ،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
واریز می‌کنه . نگران نباش . منم یکبار یک وسیله رو بردم پس دادم . اولش گفت پس نمی‌گیرم .منم اونو کاد ...

کلا جنس فروخته شده رو پس نمیگیرن

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بی راه هم نمیگه آخر سر برای تراکنش کارت خوان ها مالیات میزنن دیگه ،،،،، حالا من اطلاع ندا ...

پس به خاطر همین مالیاته که بعضی جاها فقط پول کارتی میخوان نه نقدی درسته؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
ببا چرا این همه نفرین می کنید این همه انرژی منفی از مجا میاد؟ شاید یادش رفته شاید یه ساعته دیگه قرا ...

والا 

پس به خاطر همین مالیاته که بعضی جاها فقط پول کارتی میخوان نه نقدی درسته؟

اره دقیقا 

چون زیاد دولت مالیات میزنه

مردم بنده خدا هم تقصیر ندارن 

آخه مگه آدم چقدر سود داره که با کرایه مغازه و اینا بخواد مالیات هم بزنن روش 

میزنع عزیزم نگران نباش. برای منم یه بار اتفاق افتاد طرف بجای صدور پنجاه از کارتم یکوپونصد کشید فرداش ...

مرسی عزیزم انشالله😂

هرکس سنه اولدوز دیه اوزیم سنه آی دمیشم
استیکر اشتباهی شد😐😔

دوباره تاپیک بزن حتما و بگو چیکار کردی

استیکر اشتباهی شد😐😔

خواهش میکنم عزیزم. ان شالله که پولت رو کامل بزنه به کارتت و خوشحال بشی عزیزم 💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃