2777
2789
عنوان

انتخاب رشته دانشگاه

99 بازدید | 12 پست

من رشته دبیرستانم تجربی بوده و هدفمم علوم تغذیه.. حس میکردم رشته خوبی باشه اما متاسفانه فکر نکنم با رتبه ای ک آوردم قبول شم.. 🚶🏽‍♀️ تصمیم گرفتم برم دانشگاه آزاد یا پیام نور که اگه یه وقت توانم کشید باز بخونم برای کنکور، محروم نباشم 

اما نمیدونم چه رشته ای رو انتخاب کنم.. 🚶🏽‍♀️ ذهنم قفل شده روی رشته آموزش زبان انگلیسی اما یه سریا گفته بودن برای این رشته باید از قبل یه پایه ی زبان قوی ای داشت

ممکنه راهنماییم کنید؟ در سردرگم ترین حالت از زندگیمم رسما🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید انتخاب رشته اصولی کنی 

مثلا دانشگاه های تیپ ۱ اولویتت نباید بزاری مثلا تیم ۳ اینا بزار ببین چی میکنی قبول میشی یا نه 

اینم بگم رشته الکی انتخاب نکن قبول شی محرومیت داشته باشی خود من الان همه چی میارم کنکوری انسانیم ولی برا فرهنگیان انتخاب رشته نمیکنم پشت میمونم

خب باید انتخاب رشته اصولی کنی مثلا دانشگاه های تیپ ۱ اولویتت نباید بزاری مثلا تیم ۳ اینا بزار ببین چ ...

🫠من اگه بخوام پشت کنکور بمونم میشه سال دوم پشت کنکور بودنم و خونواده شدیدا مخالفن

اگر فکر کنکور مجددی برو پیام نور رشته هایی که معمولا با سوابق میرنحقوق حسابداری روانشناسی مدیریت عل ...

🥲پر رنگ ترین ایده ی تو سرم همینه که یکی از این رشته هارو برم و بعد از ترم اول شرایطو اوکی کنم باز بخونم برا کنکور... اما از اینکه دوباره کنکور نشه و تو همین رشته ای که دارم سرسری انتخاب میکنم موندگار شم هم میترسم... 🚶🏽‍♀️ برای همین دارم وسواس خرج میدم