2777
2789

سلام عزیزان ده هفته ودوروزم دوقلوباردارم  هستم وامروز از خواب بیدار شدم دیدم چند قطره خون روشلوارمه و وقتی ادرار کردم چند قطره دیگه خونابه اومد خیلی نگرانم هفته های پیشم ترشح قهوای داشتم که با شیاف قطع شده الانم معده ام یکدفعه نفخ کرد فقط یه لیوان شیر وخرما خوردم قبلش خطرناکه یعنی 

خوشبخت ترینم با تو عشق زندگیم بهمنم 

عزیز اینو باید بری دکتر 

ممکنه یه عفونت درمان نشده باشه 

ممکنه هم دارو و شیاف و امپول بده 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز اینو باید بری دکتر  ممکنه یه عفونت درمان نشده باشه  ممکنه هم دارو و شیاف و امپول بد ...

میشه از عفونت باشه احساس میکنم داشتم ساعت پنج وقت گرفتم عزیز

میشه از عفونت باشه احساس میکنم داشتم ساعت پنج وقت گرفتم عزیز

خوبه برو هیچی نی نگران نباش احتمالا سونو میکنن 

خبر بده تونستی 

برات دعا میکنم بسلامتی بری بیای

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
ساعت پنج وقت دکتر گرفتم تا اون موقع نمیشه وایسم

شیاف داری بزار فعلا

تا عصر استراحت مطلق شو

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بادکتر ت تماس بگیر راهنمایی می‌کنه ،ولی این مشکل فوریه ها زود باید به پزشکی چیزی مراجعه کنی

باشه عزیز آره ساعت پنج وقت گرفتم میرم پیشش خودم خیلی نگرانم