2777
2789
عنوان

رازی که تا حالا به هیچکس نگفتین+راز خودم🙊🙊🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 13398 بازدید | 217 پست
عالم زر چیه؟

همون دنیایی که قبل از اینکه به این دنیا بیایم ارواح مون اونجا بود یه جور عالم ارواحه به دنیا نیومدست 😁😁دیدی بعضی مواقع یه فرد غریبه برات آشنا میاد انگار میشناسیش میگن احتمالا تو اون دنیا همو دیدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دنیایی که قبل از اینکه به این دنیا بیایم ارواح مون اونجا بود یه جور عالم ارواحه به دنیا نیومدست ...

خب چطور فهمیدید از اون عالم زر تورو میخواسته یعنی یادش بوده؟؟

منم خیلی برام پیش،میاد که صحنه هایی رو میبینم که فکر میکنم قبلا دیدم

ای مهربونی که داری می‌خونی یه صلوات برام بفرست که مشکلاتم حل بشن )🥺🩵
خواست ازم سو استفاده کنه برا رفیق بازی لوش دادم همه فامیل فهمیدن ،از چشم همه افتاد ودیگه نتونست سرش ...

وای دوست منم دقیقا همین کارو با دختر خالش انجام داد 

حالشو جا آورد 

چون دختر خالش قبلا نامه های دوست پسرش  رو پیش این قایم میکرده بعد ها دوستم نامزد میکنه این دختر خاله  پیش هر کی میشینه میگه اینا  فلان کار میکنن با هم و از  پشت و  خلاصه 

اینم میاد نامه ها رو به  خانواده دختر خالش نشون میده 

میگفت همون موقع پسرخالش با چوب کلفت میفته به جونش و سیاه و کبودش میکنه  میگه اینقد زدش  که ..

منم عاشق پسر خالم بودم نمیتونستم اعتراف کنم چون فک میکردم خودشو دختر خالم همدیگه رو دوست دارن بعد 7س ...

این درد دارویی نداره . تو رو خدا اگر کسی مبدونه ب منم بگه . من اون قبلیه دیگه اصلا برام مهم نیستا . اما گاهی ب یادش میوفتم . متنفرم از این حس . 

بابا بنده خدا یه چیزی گفت در اصل کنایه زد 🥲

مگه شوهرش اینجاست که کنایه بزنه 

بعدش عالم زر واقعا حقیقت داره 

ای مهربونی که داری می‌خونی یه صلوات برام بفرست که مشکلاتم حل بشن )🥺🩵
این درد دارویی نداره . تو رو خدا اگر کسی مبدونه ب منم بگه . من اون قبلیه دیگه اصلا برام مهم نیستا . ...

منم همینم ادم فک میکنم اگه عاشق شد حتی اگه کثیفترین شخصم باشه باید بره دنبالش بعد که به عشقش رسید جدا شه 

نه اینکه یه عمر حسرت 1روز زندگی با عشقشو به دوش بکشه