من چند ماه بعد از نامزدی وقتی فقط پونزده سالم بود حامله شدم...هنوز مدرسه میرفتم.اون روزی که بعد دو سه بار بیبی چک زدن مطمئن شدم وااااااای دو روز پشت هم اشک ریختم اصلاااااا وقتش نبود دوستای دبیرستانم هنوزم میپرسن اونروز چت بود اونقد گریه کردی.شوهرم با یه مشتریش که ماما بود قرار مدار گذاشت رفتیم سقط کردم خدا بگذره از گناهمون ولی خیلی زود فهمیدم هنوز موعد پریودمم نشده بود هیچکس نفهمیدم ولی خیلی سختی کشیدم 😥حالا شما ؟
خب چطور فهمیدید از اون عالم زر تورو میخواسته یعنی یادش بوده؟؟ منم خیلی برام پیش،میاد که صحنه هایی ر ...
برای من پیش نیومده و یه دوست دیگه ای کامنت گذاشتن و من جواب دادم اما اون خاطرات با ورود به دنیا پاک میشن شاید عده کمی یادشون باشه و مهم ترین چیزی که یادمون رفته و تو قرآن هم اومده اینه که خدا از ما تو عالم ذر قول میگیره که تو زمین فساد نکنیم و ما هم قسم خوردیم و اجازه ورود پیدا کردیم که اکثرا یادمون رفته و گناه میکنیم 😁😂😂
کلا خانواده کثیفی هستن.شاید خبر داشته باشن ولی ب روی خودشون نیارن.خواهرم صدای جاریش و برادرشوهرش رو ضبط کرده داره.کلا تو کار خیانتن. پدرشوهر خواهرم با خواهر زنشم بود.