من چند ماه بعد از نامزدی وقتی فقط پونزده سالم بود حامله شدم...هنوز مدرسه میرفتم.اون روزی که بعد دو سه بار بیبی چک زدن مطمئن شدم وااااااای دو روز پشت هم اشک ریختم اصلاااااا وقتش نبود دوستای دبیرستانم هنوزم میپرسن اونروز چت بود اونقد گریه کردی.شوهرم با یه مشتریش که ماما بود قرار مدار گذاشت رفتیم سقط کردم خدا بگذره از گناهمون ولی خیلی زود فهمیدم هنوز موعد پریودمم نشده بود هیچکس نفهمیدم ولی خیلی سختی کشیدم 😥حالا شما ؟
میدونم جاریم دوران نامزدیش باردار شده و بی سر و صدا سقژش کرده.اگه خونواده اش بفهمن خیلی بد میشه
بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂
منم عاشق پسر خالم بودم نمیتونستم اعتراف کنم چون فک میکردم خودشو دختر خالم همدیگه رو دوست دارن بعد 7سال 2سال پیش فهمیدم اونم منو میخاسته ولی بهش گفته بودن من پسر یه خاله دیگمو دوس دارم ازدواج کردم بچه دارم ولی هنوز وقتی میبینمش قلبم تند تند میزنه😔
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤