2777
2789
عنوان

بچه پنج ساله که تاید ریخته تو خونه

424 بازدید | 60 پست

دارم سکته میکنم داشتیم فیلم میدیدیم تو اتاقم گفت مامان من میرم تو هال تیوی ببینم بازی کنم گفتم باش بعد یک ربع اومدم ببینم چیکار میکنه کل خونه رو پر از تاید کرده و آب ریخته .موندم چجوری تنبیه کنم یا بهش بفهمونم دارم دیوونه میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

.بچم واست خونه تکونی کرده چیکارش داری😂😂😂😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

اروم باش

تا جابی ک میشه جمع کرد بده خودش جمع کنه حسابی ب زحمت بیفته

بعدش ازش علت بخواد

بعد توضیح بده اشتباه بود

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

واسه روبراه شدن شغل شوهرم صلوات می‌فرستین 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

یبار بچه کوچک فامیل من خواب بودم پاشده بود رو فرش صابون مالیده بود پاشدم راه رفتم خوردم زمین نشسته بود به من میخندید

رول دستمال دستشویی رو کامل باز کرده بود

یدونه اسپری رو کامل تو خونه خالی کرده بود

یدونه کرم دست و صورتو ریخته بود رو موهاش😑😑😑😑😑

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

حداقل آب نمیریختش💔😬

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

وااای چرا آب ریخته دیگه😅شاید خواسته مثلا برات بشوره تنبیه نکن دختر منم این سنی بود هررررروز خدا دستشویی و میشست برام خودش هم همونجا میشست فقط کافی بود غافل بشم ازش میگذره بعدا خاطره میشه براتون

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻