2777
2789

من هر سال حدودا ۴۰ تومن هزینه های دندون پزشکی نه جنس دندون. هام اهکیه و خود به خود میشکنه وو..سالی چند تاس عصب کشی و ترمیم روکش میکنم به نظرتون این مقدار طبیعیه شما خودتون در سال چقدر دندون پزشکی میرین 

دوست دارم هر چی دندون دارم بکشم بندازم دور یه دست مصنوعی بزارم راحت راحت شمممم😩😩

نه واقعا

در سال هیچی 

شااااید یکبار تا دو بار پیش بیاد اونم بعد کلی وقت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت تو خوشبختیییی

من خودمم جنس دندونام خیلی خفن نیست 

نخ دندون نجات دهنده زندگیم بود واقعا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من خودمم جنس دندونام خیلی خفن نیست نخ دندون نجات دهنده زندگیم بود واقعا

نه دندون چی میگیری چطوری استفاده مکینی ؟مسواک مرتب میزنی خمیر دندون چی مصرف می‌کنی 

نه دندون چی میگیری چطوری استفاده مکینی ؟مسواک مرتب میزنی خمیر دندون چی مصرف می‌کنی

نخ دندون معمولی 

مارک دینا اخرین بار خریدم 

بین هر دندون و حالت چرخشی برای رو دندون هام که کاملا تمیز بشه 

برای فک بالا و پایین هم دوتا نخ جدا 

کلا هر قسمت نخ که برای یه دندون استفاده کردی برای اون یکی استفاده نکن 

سه ماه یکبار مسواکم رو حتمااااا عوض میکنم 

مسواک هم اره مرتب میزنم صبح،بعد صبحانه،بعد ناهار فقط نخ دندون،شب 

اگرم شیرینی خاصی بخورم بعدش مسواک میزنم 

خمیر دندون هم مریدنت 

نخ دندون معمولی مارک دینا اخرین بار خریدم بین هر دندون و حالت چرخشی برای رو دندون هام که کاملا تمیز ...

عالیه ولی شنیدم میگن مسواک زیاد باعث فرسایش مبنای دندون میشه

دیگه دندونی سالم مونده که سالی ۴۰ میلیون میدی؟؟؟ یا اون درست شده ها باز خراب میشن؟؟منم دندونام خوب ن ...

فک کن دندون هامو  ترمیم کردم الان به عصب رسیدن دوباره از اول دارم عصب کشی میکنم  پرمیکنم بعد یه مدتی هم نیاز به روشکش. پیدا میکنن ... 

هزینه هاش هم سر ب فلک کشیده عصب کشی حدودا هر کدوم ۷ تومن روکش هم چند مدل داره که متوسطش ۷ ۸ تومن ترمیم و اینا حدودا نمیدونم ولی ۴ ۵ تومن میش

عالیه ولی شنیدم میگن مسواک زیاد باعث فرسایش مبنای دندون میشه

زیاد نیست که 

در روز دو بار تا سه بار دیگه حتمی هست