2777
2789

اوج اتفاق کاربریشون حذف میکنن واقعا نمیفمم کلی ادم پیگیر میمونه

مثل اون خانومه ک تهرانی بود شوهرشون فوت شد با ی اقای شیرازی ازدواج کردن ی دخترم داش مادر شوهره اینارو انداخته بود به جون هم

یا ی کاربر دیگه سارامم 

و.... 

واقعا فکر ادم درگیر میمونه😳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بعضی تاپیکا اخرش نمی فهمیم چی شد مثل اون کاربری که گفت دختر عموم قرص برنج خورده اگه دو روز دووم بیاره زنده میمونه. من هنوز تو کف اونم چی شد دختر عموش. می دونم قرص برنج محاله زنده بمونه لطفا اینو بهم نگین 😂 گفت قرص تقلبی بوده و سریع بالا اورده 

کلا بعضی تاپیکا اخرش نمی فهمیم چی شد مثل اون کاربری که گفت دختر عموم قرص برنج خورده اگه دو روز دووم ...

قرص برنج که سریع میکشه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

عزیزم بداخونه دارشدنتون ختم شریفه رو امتحان کردید؟؟براتکن میخونم اگر بخواید 150تومن میگیرم ...خیلی احتیاج دارم برامادرم میخوام اگر خواستی بگو

میشه برای زندگیم و عزیزام دعا کنید...؟انشالله نور دعاتون برگرده ب زندگیاتون