2777
2789
عنوان

بیاید راه حل بدین/بابام زن بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 126 پست
اینو جدی بگیر  خیلی مهمه تازه اونی که بچه داره وازدواج دوم باشه فقط فکر بچه های خودشه  وتا ...

اره میگم یا یه بیوه بگیر 

یا اصن فکر این مجرده رو نکنید این فقد ب فکر لوازم آرایششه هیچی از خونه زندگی حالیش نیس چون فامیل دورن میخاد اینم شوهر کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگم یا یه بیوه بگیر  یا اصن فکر این مجرده رو نکنید این فقد ب فکر لوازم آرایششه هیچی از خو ...

بیوه هم دردسر خودشو داره ها

بیوه باشه که لوله هاش بسته باشه تازه اونم بچه داشته باشه فکر بچه های خودشه از شما بکنه 

کلا از این گزینه زن گرفتن اونم دائم بیاد بیرون از ما گفتن 

من تجربه شخصی خودم را گفتم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
بیوه هم دردسر خودشو داره ها بیوه باشه که لوله هاش بسته باشه تازه اونم بچه داشته باشه فکر بچه های خو ...

ان شاالله فکر زن گرفتن از سرشون بپره من ک خدامههههه

مامانم ب خودش بیاد خوب شه انقد دلم مامانم میخاد 😫🤦‍♀️

مگه نمیگی تغییر کرده پس دوست نداره زجرتون بده

اره واقن وای غیبتش نباشه بچه بودم ۱۳ سالم بود با مامان بابام رفتیم بیرون مامانم گف بستنی میخام بابامم رف بستنی قیفی خرید نگو مامانم کیلویی میخاسته واااای چشمتون روز بد نبینههههه مامانم پیاده شد تو خیابون جیغوداد میکرد خودشو چنگ میزد😐😐😐همه جم شده بودن دورمون بابام بیچاره نمیدونست چیکار کنه نمیدونی ک من اون لحظه چقد خجالت میکشیدم هم کلاسیام فرداش تو مدرسه میگفتن ی دیونه تو خیابون بود میدونستم خبر دارن مامان من بود 

خیلی روزای سختی رو گذروندیم الان مامانم خیلی مظلوم شده

منم احساس خوبی ندارم اصلا فک کن ما تو یه خونه خیییلی قدیمی هستیم واسه امنیت خانواده گفتن باید اینجا ...

اگر زن بگیره بچه نیاره خوبه وگرنه طفلی خواهرت بابایم نمبینه.خانواده پدریت باهاتون چجورن؟منم عموم این شرایط روداشت اما عمه هام گفتن بچه ها اذیت میشن زنت طبقه بالا باشه غذا بفرست پایین ولی وقتی بچه دارشد کلا اخلاقش عوض شد😣

توکل به خدا

قد167 وزن76وزن دلخواه 67