2777
2789
عنوان

بیاید راه حل بدین/بابام زن بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلا خیلی دخالت میکنن خیلی بابامو پر میکنن من راضیم کلفتی اینارو کنم انقد ترحم کردن بابامم فک میکن ...

کوتاه نیا 

بهش بگو اگه زن میگیری فقط برا خودت میگیری در حق ما هیچ لطفی نمیکنی 

پشت مامانتو بگیر بخدا اگه تو یچیزیت میشد و مامانتم حال روحیش اوک بود مامانت تا پیری و دم مردنتم ازت مراقبت میکرد سخته اما تو از پسش بر میایی 

اگه میبینی فامیل زیاد از حد دخالت میکنن مستقیم بزن تو دهنشون ک دیگه ازین کارا نکنن هر چیزی حدی داره

ایشالبه ک خوب شه ❤❤

اوه اوه دخترم میخاد بگیره ک سه متر زبون داشته باشه.....چمیدونم ایشالا ک اینجور ک‌من فک میکنم نیس

همین منم میگم کاش ی بیوه بگیره  اصن این زنه چرا تا این سن مجرد مونده مشکلی نداشته باشههه

فامیل میگن خاهرم کوچیک تر باشه بهتر میتونه کنار بیاد

فامیل دهن گشاد دارن وبعد توی خونه خودشون هستن 

خودتون بدبخت نکن مخالفت علنی کن 

نیرو کمکی وخدمت کار بگیرین 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اینو خواهرانه بهت میگم با زن گرفتن بابات اوضاع خونه ۳برابر بدتر میشه ببخشید اینو رک میگم  اونمو ...

ان شالله 😍♥

مرسی ک هستین میتونم حرفامو باهاتون بزنم خدا اموات سازنده این سایتو بیامرزه💚

همین دیگه منم میدونم  وای کاش میتونستم ی دعایی چیزی بنویسم این فامیلا دهنشون بسته شه

عزیزم دعا چیه یکبار جدی برخورد کن بزار بفهمن بزرگ شدی یک داد و بیداد کن بگو اصلا زیر بار نمیری یک برخورد هم با فامیل بکن بگو ما از شرایطمون راضی هستیم دخالت نکنیم. اصلا نقش قربانی بازی نکن که واقعا قربانی میشی

بله که حق می دادم... همین الانش یه مردی نره سر کار و خرجی به زنش نده و همش بشینه تو خونه و از نظر جن ...

جامعه ما چنین حقی رو به زن نمی‌ده و دیدش به اون زن تغییر می کنه

شما انگار ازدواج رو ی قرار داد می بینید ، تا وقتی سالمن کنار هم بعدش یکی مریض شد طرف مقابل هر غلطی بکنه

قضیه رو جنسیتی نکنم ؟ 

مرد حق گرفتن زن دوم داره ولی زن نداره

اگر خوبه چرا این حق رو به زن هم ندادن 

اگر بده چرا به مرد اجازه دادن 

این حق زن دوم گرفتن به خودی خود جنسیتی هست 

دور از جون شما بیمار شدی 

همسرت زن دوم گرفت ، میشه حست رو بگی ؟ 

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
همین منم میگم کاش ی بیوه بگیره  اصن این زنه چرا تا این سن مجرد مونده مشکلی نداشته باشههه

مشکل نداره عزیزم. ولی یک دختر همه چی و مادی و معنویی برای خودش میخواد اونم حق داره . داره ازدواج میکنه. شمایی که باید جلوی این داستان وایسی

فامیلا خیلی دخالت میکنن خیلی بابامو پر میکنن من راضیم کلفتی اینارو کنم انقد ترحم کردن بابامم فک میکن ...

بگو بابا یکی رو بگیر بیاد کمک دست من کارای خونه رو بکنه، من هیچ مشکلی ندارم... بعدشماگر بابات و فامیلا خیلی اصرار دارند بهتره عقد موقت باشه واسه یکی دوسال یا بیشتر... ولی عقد دائم نباشه که اگر دیدید با هم نمیسازید و مشکلاتی داره پیش میاد، مهریه اون خانوم رو بدید و بشه اون رابطه رو تموم کرد... تو عقد دائم کلی حق و حقوق به اون خانوم تعلق میگیره و اگر شما مشکل داشته باشید هم بابات طلاقش نمیده (فامیل نمیگذارند)

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
نمیدونم پدرتون چند سالشه!  و انقدر شرایط سخته نمیتونم نظر بدم که پدرتون ازدواج بکنه یا نه اما ...

اینو جدی بگیر  خیلی مهمه تازه اونی که بچه داره وازدواج دوم باشه فقط فکر بچه های خودشه  وتازه شاید وحتما بچه اورد اونوقت چی زجر روی زجرها

مجرد هم که قطعا بچه میخواد

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سلام عزیزم ببخش اینو میگم ولی اگه مامانت فوت میکرد پدرت میتونست ازدواج کنه درسته مادرت الان حالش خوب ...

دقیقا حرف منم همینه 

خیلی سخته دارم تاوان اشتباهی رو میدم ک خودم نکردم 

جامعه ما چنین حقی رو به زن نمی‌ده و دیدش به اون زن تغییر می کنه شما انگار ازدواج رو ی قرار داد می ب ...

در چه حد بیمار؟ فکر کنم اگر اونقدری مریض باشم که بود و نبود خودش و بچه هام واسم مهم نباشه و کاریم برای خودم و زندگیم نکنم (نخوامم کاری کنم) زن گرفتنشم اذیتم نکنه، اما خب اگر یه بیماری باشه که بود و نبودش برام فرق داشته باشه و فقط از نظر جسمی توان نداشته باشه، قطعا قلبم هزار تیکه میشه و شاید طلاق بگیرم ازش که بی معرفتی کرده در حقم...

بعدشم این همه خانوم که طلاق گرفتند و دوباره ازدواج کردند پس چی اند؟ نگاه جامعه دیگه واسه کسی مهم نیست...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *