2777
2789
عنوان

سرکتاب رایگان

13363 بازدید | 50 پست

سلام دوستان لطفا اگر سیدی کسی رو میشناسید سر کتاب بگیره رایگان دست کارش خوب باشه واقعا معرفی کنید ممنون ترجیحا سید باشه مطمئن باشه کارش 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوگل

دیاپکین اسبق              می خواستم بهار را به خانه ات بیاورم   و دیگر قانع نباشی  به گل های چسبیده به فرش    می خواستم بهار به پیرهنت بیاورم  و  از آنجا سفر کنم  به سرزمین های کشف نشده   اما هر دری باز کردم     پاییز در بادهایش از راه رسید     روی هر پنجره ای دست گذاشتم   زمستان  آخرین تصویر در حافظه اش بود   امروز من و بهار در کوچه ها می گردیم  و سراغت را از خرگوش های مرده در برف  می گیریم.                  

حالا هزینه هم بگیره کم باشه مشکلی نیست من خودم بندرعباس هستم دوستان اگر بندرعباس کسی میشناسید سرکتاب بگیره کارش خیلی خوب باشه معرفی کنید 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
مگه رایگان هم انجام میدن؟

اره شنیده بودم بعضیا سرکتاب رایگان میگیرن برای رضای خدا کار میکنن

حالا هزینه هم بگیره کم باشه مشکلی نیست من خودم بندرعباس هستم دوستان اگر بندرعباس کسی میشناسید سرکتاب ...

يكى از رموز موفقيّت پيشوايان دينى، صبر آنان بر مشكلات شخصى، جنگ ها، فقرها، بيمارى‌ها، داغ ديدن‌ها و امثال آن بوده است. و صبر و پايدارى، قناعت و بردبارى و زهد و تقواى آنان در اين صحنه‌ها جلوه مى‌كرد.

در مبارزه با طاغوت‌ها، به خدا توكل كنيم كه ما را تنها نمى‌گذارد..

2- در نظام هستى، همه‌ى امور با اراده‌ى خداست. «جاوَزْنا، أَدْرَكَهُ الْغَرَقُ»

3- دعاى پيامبران سرانجام مستجاب مى‌شود.

اینم سرکتاب برای تو . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مگه قیمت سرکتاب چنده ک رایگان میخوای ..خودشو بکشه 50

اخه بحث پول نیست اینایی که پول میگیرن برای سر کتاب فکر میکنم آدمهای مادی هستن دست کارشون خوب نیست فقط برای پول اینکار میکنن

ما یکی از همسایه ها هست ۵تومن میگیره نمیدونم تلفنی هم بگیره یا نه 

یبار بهم گفت یکم محبتتون کم شده اون موقع هم قهر بودیم گف برات یه دعا میخونم بعدش آشتی کردیم 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین