2777
2789

مهمه که براشون تولد بگیرین و یه روز برای خودشون توی ۳۶۵ روز سال داشته باشن منظورمجشن و هزینه زیاد نیست اما خانوادگی هر سال روز تولدش و مهم بدونید و به اون روز اعتبار بدین ،

بهش اجازه بدین احساسات مختلف رو تجربه کنه و فقط برای رفتارش حد و مرز بذارید نه احساساتش یعنی بچه حق داره عصبانی بشه،حسودی کنه ،ناراحت بشه و...

اما نباید حق داشته باشه چیزی پرت کنه،کسی رو هل بده یا بهش اسیب بزنه،به وسایل بقیه بدون اجازه دست بزنه...

بعد اشتباه کردنتون مثلا وقتی که داد زدین حتما عذرخواهی کنید ،اینجوری بچه ها لوس نمیشن بچه ها یاد میگیرن که ادم بالغ ممکنه اشتباه کنه اما مسئولیت اشتباهش و قبول میکنه و سعی میکنه جبران کنه و ازتون یاد میگیرن این کارو

همه اینا زمینه سازی میکنه که بچه شما رشد عاطفی سالمی داشته باشه و در اینده بتونه توی رابطه اش با ادم ها رفتار درست و غلط رو چه برای خودش چه برای اونا تشخیص بده ❤️

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها چیزی که از پدر و مادرها نشنیدیم عبارت «ببخشید» بود

هنوزم تو نسل جدید زیادن متأسفانه، فکر میکنن همیشه حق با خودشونه و میتونن هر کاری خواستن با بچه بکنن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

تنها چیزی که از پدر و مادرها نشنیدیم عبارت «ببخشید» بودهنوزم تو نسل جدید زیادن متأسفانه، فکر میکنن ه ...

پذیرش اشتباهات و سعی در جبرانشون بخشی از بلوغه

اگه بچه در پدرمادر نبینه هرگز یاد نمیگیره

من خودم هم بارها پیش اومده کنترل عصبانیتم از دستم خارج شده اما حتما بعدش عذرخواهی میکنم و توضیح میدم که داد زدن اشتباهه و من باید وقتی عصبانیم یکم از محیط فاصله بگیرم به جای داد زدن

با اینکه دخترم کم سنه دقت کردم که خیلی خوب وقتایی که عصبانی میشه میدونه اسم این احساس چیه و بهتره چیکار کنه دربارش 🫠

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

پذیرش اشتباهات و سعی در جبرانشون بخشی از بلوغه اگه بچه در پدرمادر نبینه هرگز یاد نمیگیره من خودم هم ...

خدا نگهش داره گوگولی رو

سلامت باشید، تاپیکاتون رو خیلی دوست دارم

البته بچه یه وقتا هم بدون الگو و آموزش یاد میگیره

مثلا از ترس دعوا شدن و خشونت

من یه مدت انقدر ببخشید ببخشید میکردم دوستم خسته شده بود، تازه ترک کردم🫠😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خدا نگهش داره گوگولی روسلامت باشید، تاپیکاتون رو خیلی دوست دارمالبته بچه یه وقتا هم بدون الگو و آموز ...

درسته اما روان بچه اینطوری اسیب میبینه روش سالمش اینه که از والدین این و ببینه 🫠

خیلی خیلی متشکرم لطف دارین😍🥹

درسته اما روان بچه اینطوری اسیب میبینه روش سالمش اینه که از والدین این و ببینه 🫠خیلی خیلی متشکرم لط ...

دقیقا

پسرم ، ۱۰ سال رو تموم کرده . ۱۰ بار براش تولد گرفتم خودم از این کار لذت می برم ، خودشم البته عاشقه ت ...

عالیه واقعا تولد گرفتن خانوادگی به بچه نشون میده کسایی رو داره که خیلی دوسش دارن و براش ارزش قائلن و مهمه به نظر من❤️

ی ایران تولد بچه منو جشن میگیرن، خودمون پیشکش😎

خیلی خوبه به بچه حس مهم بودن میده🥹