2777
2789
عنوان

کیا از ازدواج شون پشیمونن چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 25 پست
دور از جونت بچه داری؟ توام با دوستات برو بگرد

فعلا دخترم کوچولوعه

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
مگه هم سن نیستید تقریبا ؟ خب باهم دوس میشید شوهرتم ک هست. اوناام اگر زن یا دوس دختر داشتن میارن دیگ ...

همه مون بچه کوچک داریم وافسرده باور کن با این شوهرامون

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون شکل ماهت بشم..دوتا دلیل داره یا اینکه وقتی اومده باهاتون بیرون بهش خوش نگذشته..یا واقعا با رفی ...

باید راه دوم انتخاب کنم 

مرسی از دلداریت❤️

من گاهی پشیمون میشم دلیلشم فقط بی پولی همسرمه  

خدا روزی رسونه مرد بد نصیب نشه شوهر من وضعش عالیه اما فهمش صفر

فعلا دخترم کوچولوعه

امان از شوهرای بی مسئولیت

زن و دختر کویکش رو ول میکنه میره پی رفیق بازیش

عزیزم تو هم خودتو عذاب نده پاشو واسه خودتو دخترت غداهای خوب درست کن

باهاش بازی کن سرگرم شی

فیلم ببین

کتاب بخون

حتی شده تو هم با دستات قرار بزار برو بیرون دخترتم ببر چه اشکال داره

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم
امان از شوهرای بی مسئولیت زن و دختر کویکش رو ول میکنه میره پی رفیق بازیش عزیزم تو هم خودتو عذاب ند ...

دخترم بزرگتر بشه برنامم همینه خسته شدم از زندگیم

همه مون بچه کوچک داریم وافسرده باور کن با این شوهرامون

با خانوماشون دوس شو هروقت اینا باهم بودن شماام با بچه هاتون برید خونه یکیتون جم شید 😂🤚🏼

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

خیلی زیادن مردای رفیق باز

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

توهم با دوستات برو بیرون:) وابسته بهش نباش..یا تنهایی برو بیرون..یا برو کافه نزار غم رو دل قشنگت بش ...

یه جواب عالییی ومنطقی

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍