2777
2789
عنوان

نامردم خیلی گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 47 پست

داداشم تو خواستگاری

دختره ازش پرسید عصبی شی چکار میکنی مثلا من برم جایی که تو گفتی نرو

تو سایت بقیه میگن داداشم حساسه که از این حرف دختره بد برداشت کرده

نامزد شماهم همینطوره

اگه میتونی با سختیش کناربیای قبول کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشتباهی کردی اگه باهاش هم عقیده نیستی.الان شاید ذوق کنی بگی چقددوستم داره ولی بعدا بمروراحساس خفگی میکنی.این خبلی عادت بدیه تجدیدنظرکن روتصمیمت

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
وایی واقعا یعنی بخاطر دوری راه نیست؟

نه این به خاطر دوری راه نیس شکاکه بد بینه دو روز دیگه خونه مامانتم بخاب بری باید ازش اجازه بگیری بدبختت میکنه دسشویی هم بخای بری میگه چرا ب من نگفتی

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻

این ادم بشو نیست زندگی بهت زهر میشه 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

کار اشتباهیه از همین دوره نامزدی بهش این اجازه و میدی که محدودت کنه و اگه به حرفش گوش ندی عصبی بشه، یبار که کنارت بود و حالش اوکی بود دلیلشو ازش بپرس بعدم بگو ما قراره تکمیل کننده هم باشیم نه اینکه مانع پیشرفت هم باشیم و بهم سخت بگیریم که بهمون خوش نگذره، بعدم بهش این اطمینان و بده ک اگه بیرونم بری چشمت کسی بجز اونو نمیبینه، اگه قبول نکرد بگین من دوست ندارم درآینده محدود باشم کار غیرقانونی که نمیکنم بنابراین این موضوعو با خانوادم درمیون میزارم و تموم میشه، شاید اینطور نگران بشه و قبول کنه♥

ولی درکل ازدواج با آدم شکاک نابودمیکنه آدمو): 

دختر خالم دبیرستانی بود نامزد کرد ،چهارشنبه سوری بود ،تو مدرسه همه جشن داشتن و ترقه بازی ،دختر خالم نبومد!

بعدش زنگ زدیم گفتیم کجایی؟

گفت علی گفته نرو ،منم نیومدم !😊

الان ۶ سال از اون موقع میگذره !همون علی نمیذاره دختر خالم زیاد بره خونه پدر و مادرش ....

به همین زیبایی!

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

جفتشو تو زندگیم دارم.من اونموقع مدرسه میرفام خودش منو میبرد ومیاورد.بایدباچادر میرفتم آرایش بی آرایش.باشوهرخواهرهام حتی نبایداحوال پرسی میکردم.عکس وفیلم خانوادگی ممنوع.قبل نامزدیم تو عروسی برادرم رقصیده بودم بدون حجاب به اون گیرمیداد چرااونموقع رقصیدی مادرت چیزی نمیگفت قیامت به پاکرد.بابام اومد دنبالم ازخونه ای که بامادرشوهر بودم برم نهارخونشون شارژ نداشتم زنگ بزنم اجازه بگیرم و بااجازه مادرشوهررفتم.شب قیامت شد نذاشت شام بخورم سرسفره منو بلندکرد رفتیم خونه باچه دعواوفحاشی.خلاصه کنم عذاب کشیدم عذاب.اما ورق برگشت.خوب شد مانتوییم هرچقدبخام آرایش میکنم هرجابخوام میرم چندروز چندروز میرم خونه برادرام خواهرم.دلیل ایتکه عوض شد این بود ازدستش خودکشی کردم ولی زنده موندم.