2777
2789
عنوان

نامردم خیلی گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 47 پست
چرا بهم اعتماد داره خودش بهم میگه برو کتابخونه برو گواهینامه بگیر دانشگاتو برو ولی خب خیلی خیلی خیلی ...

عزیزم اینا حق اولیه زندگی هرکسیه

مشورت کردن خوبه اما احترام به کاری که میکنی هم مهمه

بنظرم رو تصمیت تجدید نظر کن بعدا خیلی اذیت میشیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا حق اولیه زندگی هرکسیه مشورت کردن خوبه اما احترام به کاری که میکنی هم مهمه بنظرم رو تصمی ...

بخدا نمیدونم چرا دوست نداره خودم تنها برم بیرون اولا اینطور نبود رو خانوادش ک کلا اینجوری نیست رو من اینجوریه 

بهشم میگم میگه تو زنمی ماله منی حساسم روت اینا ک چیزی نیست من دانشجوام دارم میرم تو بیست سال میگه حق اینکه دست ب ابروهات بزنی تا قبل عقد نداری 

ی هفته پیش قرار بود ی دوستمو بعد از سه سال ببینم اول گفت ن بیرون نرو اون بیاد خونتون گفتم خونه نمیاد دوم گفت باشه چون داری بعد از سه سال میبینیش میزارم بری گفتم باشه میرم دو س ساعته میام گفت عصابمو خورد نکن ک منصرف نکنم میری یکساعته میایی گفتم باشه گفت قسم بخور زود میایی 🤣🤣🤣

عزیزم اینا حق اولیه زندگی هرکسیه مشورت کردن خوبه اما احترام به کاری که میکنی هم مهمه بنظرم رو تصمی ...

بهشم میگم میگه تو زنمی ماله منی حساسم روت اینا ک چیزی نیست من دانشجوام دارم میرم تو بیست سال میگه حق اینکه دست ب ابروهات بزنی تا قبل عقد نداری 

ی هفته پیش قرار بود ی دوستمو بعد از سه سال ببینم اول گفت ن بیرون نرو اون بیاد خونتون گفتم خونه نمیاد دوم گفت باشه چون داری بعد از سه سال میبینیش میزارم بری گفتم باشه میرم دو س ساعته میام گفت عصابمو خورد نکن ک منصرف نکنم میری یکساعته میایی گفتم باشه گفت قسم بخور زود میایی کلا برای هرکار مثلا هر روز ک حرف می‌زنیم عادت شده براش صدبارم در روز زنگ بزنه آخر خداحافظی میگه قسم بخور بیرون نری و کافیه فقط منو بیرون ببینه عصبییی میشه دعوا میکنه مثلا یکبار نامزدم سربازی بود من تو شهرستان مادرشو دم مغازه دیدم اومد بهم سلام کرد بعد زنگ زد بعد ک حرف زدیم گفتم مامانتو دیدم دم مغازه بعد یجوری گفت مگه تو بیرون بودی گفتم آره مامانم گفته برم دم مغازه با دختر داییم بودم بعد شروع کرد ک آره چقد من بدبختم تو قسم خوردی ک نری گفتم خب چیزی میخواستن گفت میدادی ب کسی دیگه میرفت دختر داییم تنها میرفت گفتم زشت بود دیگه گفت قسم بخور دور نزدین!ک اونم خوردم باورش بشه گفت قسم بخور نری بیرون دیگه بعد انگار میخواد گریه کنه گفت نریییی بیرون دیگه گفتم مامانتم بیرون بود گفت من مگه چند تا زن دارم من فقط ب زنم گیر میدم با مامانم چیکار دارم

بهشم میگم میگه تو زنمی ماله منی حساسم روت اینا ک چیزی نیست من دانشجوام دارم میرم تو بیست سال میگه حق ...

وای خب اینجور که خیلی سخته

اصلا خود آدم حس بد میگیره که باید برا هرچیزی قسم بخوره

عزیزم تو سنی نداری شاید داری رو حس عشق ترحم میکنی اما بخدا بعد از ازدواج خیلی سختت میشه

بنظرم عقد نکنید و برید مشاوره اگر حل شد که ازدواج کنید اگر نشد مطمعن باش خیلی اذیت میشی

من خودم همسن تو ک بودم با شوهرم دوست بودم و اخلاقای بدیم داشت اما هی خودمو گول میزدم که درست میشه

الان چند ساله عروسی کردیم بهتر شده اونم با کلی مشاوره رفتن و دعوا و ناراحتی و گریه و...

اما کامل برطرف نشده

سعی کن با عقلت تصمیم بگیری نه فقط احساست 

وای خب اینجور که خیلی سخته اصلا خود آدم حس بد میگیره که باید برا هرچیزی قسم بخوره عزیزم تو سنی ندا ...

وایی عزیزمم یعتی بدتر میشه ؟من آخه حس میکردم از دوریه😭😭😭

وایی عزیزمم یعتی بدتر میشه ؟من آخه حس میکردم از دوریه😭😭😭

نمیدونم والا هرچیزی ممکنه

ممکنه خوب بشه

ممکنم هست بدتر بشه

ولی تو نمیتونی بر حسب آینده بیای زندگیتو پایه گذاری کنی چون مشخص نیست چی میشه

باید بر اساس چیزی که الان هست تصمیم بگیری

و تاکید میکنم عاقلانه تصمیم بگیر 

نمیدونم والا هرچیزی ممکنه ممکنه خوب بشه ممکنم هست بدتر بشه ولی تو نمیتونی بر حسب آینده بیای زندگی ...

دقیقا عزیزم حتما حتما باید عاقلانه باشه 

عزیزم ببخشید الان اخلاقیات نامزدم میتونه ب شکاکیت بخوره؟

چون چیزایی که الان داری میگی خیلی غیر طبیعیه

جز اینکه شکاکه و حساسیت زیادی داره 

ازدواج برای اینه که دو نفر کنار هم احساس آرامش کنن نه اینکه برا جزئی ترین اتفاقا بخوان همو آزار بدن

منک اگ برگردم عقب با اینکه عاشق شوهرمم هیچوقت باهاش ازدواج نمیکردم چون فقط عشق تو زندگی مشترک دخیل نیس همه جوانبو باید بسنجی

دقیقا عزیزم حتما حتما باید عاقلانه باشه  عزیزم ببخشید الان اخلاقیات نامزدم میتونه ب شکاکیت بخو ...

نمیتونم قضاوتش کنم شایدم به قول خودش حساسیت زیادشه ولی همونم یه نوع شکاکیه چون وقتی میفهمه بیرون رفتی حس بد میگیره

چون چیزایی که الان داری میگی خیلی غیر طبیعیه جز اینکه شکاکه و حساسیت زیادی داره  ازدواج برای ...

اره بخدا خیلی خیلی از خودش حساسیت نشون میده 

مثلا ما وقتی میریم روستامون شبها میاد تو ماشین بابام باهم حرف بزنیم بعد یهو پسر داییم ک همسن خودمه اومد در ماشین و باز کرد نشست تو ماشین با نامزدم حرف بزنن بعد چادرمنو گرفته بود رو ب بالا ک مثلا زنم چادر سرشه بخدا اصلا نمیزاره در بیارم یبار در اوردم انقد فحشم داد داد میزد بخدا فحشای خیلی بعد ک بیا بگیر سرت کن با اینکه با مانتوهم حجاب داشتم کسیم ندید بعد پدربزرگم اومد صدا کرد پسر داییمو اونم رفت گفت شما هم بیاید منم گفتم باشه تو برو ماهم میاییم بعد ک اون رفت گفت مگه اختیار تو دست اونه ک میگی باشه تو برو ماهم میایم من تعجب کردم گفتم چ ربطی داره خب مگه حتما باید اختیارم دستش باشه بعد گفت قسم بخور الان منظوری نداشتی بخدا قسم خوردم ولی بازم می‌گفت دفعه اخرته

همین الان راهتو از این ادم جدا کن خوب که نمیشه هیچ بدترم میشه مگه اومده خاله بازی که میگه قسم بخور خب شاید یه اتفاقی بیوفته کاری داشته باشی یا اصلا یادت بره بهش بگی یعنی چی قسم بخور فردا رفتی سر خونه زندگیت دیگه نمیگه قسم بخور قشنگ درو روت قفل میکنه میره خود دانی

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
چرا بهم اعتماد داره خودش بهم میگه برو کتابخونه برو گواهینامه بگیر دانشگاتو برو ولی خب خیلی خیلی خیلی ...

ایکاش واسه منم حساس بود روم همش بهم گیر میداد 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
اره بخدا خیلی خیلی از خودش حساسیت نشون میده  مثلا ما وقتی میریم روستامون شبها میاد تو ماشین با ...

اوه اوه نه دیگه اینجوری حرفمو پس میگیرم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️