2777
2789
عنوان

زن صیغه ای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18625 بازدید | 86 پست
شوهرم را جذب خودم میکردم از هیچ کاری فرو گذار نبودم این یک مسابقه است بین تو و اون زن ضیغه ای سعی کن ...

اسی جون ایشون درست میگن

حالا که کار به اینجا کشیده شده، تو برنده شو

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم را جذب خودم میکردم از هیچ کاری فرو گذار نبودم این یک مسابقه است بین تو و اون زن ضیغه ای سعی کن ...

وا یعنی چی یارو عیاشه جذب چیش کنه مسابقه ی چی فکرکنم ازدواج نکردی هنوز ذات کثیف مردارو نمیشناسی

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

خواهر عزیزم خدا ب دلت ارامش و صبربده خیلی سخته من مامانم داره جلو چشمام داغون میشه میدونم چی میکشی ولی بابام هرزه و کثیفه مامانم میگه من دوتاداماددارم زشته بااینکه هم شغل داره هم درامد ولی داغونه اینقدر منم غصه و ناراحتم همش دعامیکنم خدا هوس و شهوت و همه چیو ازبابام بگیره اصلا پدرخوبی هم نبوده و نیست

واقعا به کجا داریم میریم 

مردای متاهل با دخترای مجرد هستند 

زنای متاهل با پسر مجرد 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

دقیقا  اینجوری باشه یه عمر باید مسابقه بده با همه زنای دنیا

بخدا مردی که هرزه باشه میره حالا بخواد کوکب خانم ۱۰۰ ساله باشه یا زیبا ترین زن جهان به همه طمع میکنه

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
چون مریضن ، چون براشون مهم نیس

آره 

شوهرم یه همکلاسی داشت، متاهل هم بود دختره... ولی یه کثافت واقعی... با همه پسرا لاس میزد... شوهرم با من دعوا میکرد که نه این هیچ منطوری نداره، تو حساسی... بعدم جداشد از شوهرش. شوهرشم مظلوم، حواسشم بود جلو شولرش از این گوها نمیخورد...