2777
2789

گفت هیکلت خیلی خوبه کاش منم مثل تو بشم😭😭خر ذوق شدم تازه زورمم زیاد شدهههه خیلی خوشحالمممممممم

لایک نکن😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بدن‌سازی ادم بره هیکلش مردونه نمیشه؟من خیلی‌ دلم میخواد برم باشگاه قدم بلنده میترسم هیکلم مردون ...

نه بابا بخوای هم نمیشه

خیلیییی سخته عضله بیاری بعدم مردا چون تستسترون دارن اونجوری میشن ما خانوما خودمونو بکشیم هم اونجوری نمیشه چون تستسترون کم داریم

اونایی ک میبینی بدنشون اون شکلی شده با آمپول و دارو

لایک نکن😑

چه خوب

منم اینطوریم 

بعد پسرمو ندیده بودن چندتایی فکر می‌کردن من اصلا ازدواج نکرده باشم و... چه برسه بچه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

چه خوبمنم اینطوریم بعد پسرمو ندیده بودن چندتایی فکر می‌کردن من اصلا ازدواج نکرده باشم و... چه برسه ب ...

چه خوب 😍😍وای من مجردم ولی اصلا دوست ندارم بچه دار بشم چون اطرافیانم بعد بارداری خیلی بد هیکل و تپل شدن همشون

کاش منم مثل شما بشم

لایک نکن😑

چه خوب 😍😍وای من مجردم ولی اصلا دوست ندارم بچه دار بشم چون اطرافیانم بعد بارداری خیلی بد هیکل و تپل ...

من تو مجردی 6پک داشتم

شکمم خیلی سفت و تخت تخت بود 

کمر باریک. بعد تو بارداری زیاد چاق نشدم 

ترک هم نخوردم الان اوکی م خیلی

بعد شما حتما تا میتونی عضلات شکمت رو قوی کن

و به مادرت هم خیلی بستگی داره من به مامانم رفتم

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️