2777
2789
عنوان

زن صیغه ای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18625 بازدید | 86 پست

اون زنش کجاست؟ 

بچه ام داره؟ 

میشناسیش؟ 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبلز حس بدیه ولی رن داییم همچین شرایطی داره کلا بیخیال شده میگه نمیتونم زنگی که ساختم و بچه هام رو دو دستی تقدیم اون زنیکه کنم میمونم به امید روزی که شوهرم اونو ول کنه البته سعی کن باز دلشوهرت رو به دست بیاری و جوری که از اون زنه دست بکشه و دلزده بشه 

بدرک. بره گمشه. فک کن عابربانکته همین. هیچ انتظاری ازش نداشته باشه. فقط تا میتونی پولاشو بگیر.خرید کن.خونه بنامت کن.طلا جمع کن.

انرژی بذاری برای خودت و رشد فردیت. کلاسا مختلف برو بگو شهریه هاشونو بده.

ماشین بخره بنامت با بچه هات برو خانه بازی شهربازی.

کیف کن با پولاش آشغالو

نمیدونم عزیزم 

سخته نمیشه راحت نظر داد برو طلاق بگیر 

اخه خودمم بچه دارم شرایط طلاق ندارم میدونم سخته

ولی من از خیانت نمیسوزم جور دیگه میسوزم 

فقط تا جایی ک میتونی خرج کن و خوش بگذرون 

برو کلاس شنا ،رقص ،باشگاه 

روحیتو خوب کن ،اعتماد ب نفستو ببر بالا ،

لباس و طلا بخر 

پس انداز کن 

فک کن اصلا وجود نداره  

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔

چون شما مقصری به خودش اجازه داده زن بگیره اونوقت شما که از جانب ایشون کمبود محبت داری آیا بهتون حق میده با کسی باشید؟!!!

خدا به راه راست هدایتشون کنه هم همسرت رو هم اون خانم رو.

کاش وجود خدا باورمون بشه 

کاش باورمون بشه بنده خدا بزنه راه درمانی هست خدا بزنه دیگه قابل جبران نیست 

نمیترسه از آه دل شکسته ت!!

اگه میتونی سعی کن به طریقی اموالی رو بنامت بزنه جدا شو بچه ها رو هم ببر 

آبرو رو بذار کنار زندگی خودت و بچه هات در اولویته تا آبروی خانواده

کی میخواهی پس زندگی کنی

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
چه کاری میتونیم بکنیم جز سوختن و ساختن بخاطر بچه ها

یعنی چی بخاطره بچه غیرت خودشو له کنه واقعا که چرا موندی اسی؟؟

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙