2777
2789
عنوان

زن صیغه ای شوهرم

18624 بازدید | 86 پست

سلام بچه ها من خیلی داغونم چهارساله میدونم که شوهرم یه زن دیگه داره.و روزی نیس که گریه نکنم.خودش میدونی که میدونم و گفتم دارم عذاب میکشم ولی براش مهم نیس.البته ما یه سری سوتفاهمات با هم داریم که همونا براش بهونه شده.دوتا بچه هم دارم هنوز کوچیکه و نمیتونم ازشون دل بکنم حیف میشن بچه هام به خاطر اونا واستادم و آبروی خودمو و خانوادم. از خدا خاستم که صبرمو زیاد کنه.خدا خودش از غم دلم خبر داره. با خودم میگم چی میشه بزار داشته باشه به درک ولی باز داغون میشم.روحیم اصن خوب نیس.در ضمن شوهرم تمام امکانات زندگی رو فراهم کرده و چیزی کم و کسر ندارم ولی محبت بینمون کم شده اون میگه تو مقصری..چیکار کنم.واینکه میدونم اون زن رو ول نمیکنه.شما بودین چه میکردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی صبر دارین خیلی.من اصلا نمیتونم اصلا .

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

سو تفاهمات چی بوده  یعنی خیانت شما؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

برین بهش خرج کن ب خودت برس انگار وجود نداره دنبال دلیل و محبتی ادم تفم تو صورت این مرد نمیندازع تازه میگه مقصر تویی میگفتی خیانت و لاشی بازی دلیل نداره الکی خودتو قانع نکن

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

خدا به دلتون آرامش بده ولی واقعا چجوری دارین تحمل میکنین. نمی‌دونم الان میگم اگر هم چین اتفاقی بیفته قطعا جدا میشم ولی تو شرایط شما نیستم حتما خودتون بهتر میتونین تصمیم بگیرین برای آینده .

چطور میدونی و باز باهاشی😔😔😔

برای دلت بمیرم

چقد ما زنا بدبختیم که بخاطر آبروی خانواده و بچه باید هر بلایی سرمون میاد تحمل کنیم

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏