2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و لکه بینی و اقدام برای بارداری؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 29 پست
اگه زیاد علامت خاصی نداری نترس من علامت Pcoندارم اصلآآا ازمایشا اوکی همه چیم اوکی بعد میگن Pcoهست ...

من لکخ بینی ما بین دو قاعدگی دارم😭😭😭😭😭الان شمام میخوان اقدام کنین یا اقدام کردین با فولی بالغ باردار نشدین؟؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لکخ بینی ما بین دو قاعدگی دارم😭😭😭😭😭الان شمام میخوان اقدام کنین یا اقدام کردین با فولی بالغ ب ...

من ۱ساله اقدامم

البته شوهرم مشکل داشت

تازه ۱هفتس واریکوسل عمل کرده

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
من ۱ساله اقدامم البته شوهرم مشکل داشت تازه ۱هفتس واریکوسل عمل کرده

شما چند سالتونه؟؟؟پس چطور گفتن pcoهستی سونو شدی؟؟سایزتون چند بود؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

28بود

ولی دکتر گفت سایز تخمدانت اوکیه

فقط فولیکول زیاد داری

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

۲۶سالمه

28بود ولی دکتر گفت سایز تخمدانت اوکیه فقط فولیکول زیاد داری

همون. او فولیای ریز تنبلی میارن من پیاده روی شروع کردم روزی ۲۰ دقیقه اینا خیلیا گفتن تاثیر داره مال شمام تا خفیفه همون با پیاده روی اینا کنترل کن بعد سیاه دونه و عسل از روز اول پریودت بخور شنیدم جوانه گندمم رو سالاد خوبه

همون. او فولیای ریز تنبلی میارن من پیاده روی شروع کردم روزی ۲۰ دقیقه اینا خیلیا گفتن تاثیر داره مال ...

مرسی مهربونم اره همش میرقصم

یا پیاده روی تند میکنم

ببینم بالاخره منم مادر میشم یا ن  

مرسی مهربونم اره همش میرقصم یا پیاده روی تند میکنم ببینم بالاخره منم مادر میشم یا ن    

ان اشاللههه عزیزممممم فقط اینو بدون تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته از خودش بخواه ان اشالله یه بچه سالم بهت میده خدا هرچی بخواد اتفاق میوفته بودن کسایی که مشکلی نداشتن و بچه دار نشدن و کسایی بودن مشکل داشتن و بچه دار شدن ‌.ان اشالله دوتاییمون زود جواب بگیریم

برای من 28 و 29 بود گفت بزرگه

عکس سونو داری؟؟؟

شاید حجم تخمدانت انقدر بوده

اره تو سونو معلوم شد تنبلی خفیف دارم سایز تخمدان ۳۲×۱۸و یکی دیگه ۳۳×۲۲مال شما چنده سایزتون ؟؟

شما باردار شدی عزیزم؟

خدایا ۳۰سالم شده،میدونی که دوست داشتم زودتر ازینا مادر بشم ولی نشد که بشه،ازت خواهش میکنم دیگه بفرست بیاد فندقمو..‌بلند بگو آمین

متاهلا ی سوال دارم 

من نامزدم دختر هم هستم 

یکشنبه با نامزدم رابطه داشتم ولی دخول نبوده  مایع منی هم جاییم نریخته ولی شک کردم  نیم ساعت بعدش ال دی ب روش اورژانسی خوردم ۴ تا ۱۲ ساعت بعد هم ۴ تا  که حالت تهوع شدید گرفتم ولی خب نیاوردمش بالا  

باید ۶ اسفند پریود شم امکان بارداری که نیست؟؟ 

بعد رابطه هم هم دستشویی رفتم ادرار کردم و هم خودما پاک کردم حمام هم رفتم با شامپو خودمو شستم حدود ۲۰ دقیقه بعد رابطه

شما باردار شدی عزیزم؟

عزیزم من هنوز اقدام نکردم.لکه بینی داشتم فعلا باید قرص بخورم تا اونا قط،شه ان اشالله از ماه های بعد

متاهلا ی سوال دارم  من نامزدم دختر هم هستم  یکشنبه با نامزدم رابطه داشتم ولی دخول نبوده ...

کقتی منی نریخته امکان بارداری نیست .قرصم لازم نبوده بخوری حالام که خوردی ممکنه یکم تنظیم پریودت بهم بریزه