2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی ( لطفٲ بیایین)

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 39 پست
باور میکنی هرروزمو با استرس بیدار میشمو سر میکنم راستی من قرص آزارام 50هم بهم داد دکترم شمام استفاده ...

نه نداد تازه این اسمو شنیدم راحت باشی وریلکس  وفک بارداری نکنی زود باردار میشی تنش براتخوب نیست

خب منم یه فولی21داشتم بقیه ش ریز بودن ماه قبل شش تا فولیکول غالب داشتم نگرفت البته بدون آمپول

آها 

خوب پس آزاد میشه

سایزش که خیلی خوبه

کارهایی که قبل اقدام بهتر انجام بدین رو رعایت کنید ان شاالله باردار میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نداد تازه این اسمو شنیدم راحت باشی وریلکس  وفک بارداری نکنی زود باردار میشی تنش براتخوب نیست

میدونم ولی کاش میتونستم متٲسفانه بیخیالی تو خونم نیست😪

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
آها  خوب پس آزاد میشه سایزش که خیلی خوبه کارهایی که قبل اقدام بهتر انجام بدین رو رعایت کنید ...

ممنونم عزیزم اقدام منظم داشتم ولی چون هیچ علائمی ندارم اصلٲ امید ندارم 

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
باور میکنی هرروزمو با استرس بیدار میشمو سر میکنم راستی من قرص آزارام 50هم بهم داد دکترم شمام استفاده ...

از دکتر نپرسیدین چرا این دارو داد  بخاطر عفونت یا اصطراب یا.....برا چی اخه 

ممنونم عزیزم اقدام منظم داشتم ولی چون هیچ علائمی ندارم اصلٲ امید ندارم 

هر وقت بی خیال و ریلکس شدی باردار میشی

سر خودت رو به یه کاری گرم کن

من اون ماهی باردار شدم که نه دارو مصرف کردم و نه اینکه اقدام منظم و به وقت داشتم

میدونم ولی کاش میتونستم متٲسفانه بیخیالی تو خونم نیست😪

ارادت صعیف نکن من و ۸ ماه اقدام بودم حرص خوردم اون ماه دقیقا تو ماه ۸ بودم کلا بیخیالش شدم از ذهن وروان بیرون رفت اقدامم کردم اصلا درحد ۱ دقه هم صبر نکردم زود بلند میشدم اما اقدام منظم بود در اوج بیخیال بعد یه هفته کلا مطئن شدم باردارم بدنم خودشو زود لو داد اکه اروم نباشی شاید به این بخندی ولی واقعا میگم بدن اسپرم نوعی میکروب میشناسه مانع جذبش میشه برا ارامش خودت کلا بیخیال شو تو باردا ی هم تاثیر میاره

ارادت صعیف نکن من و ۸ ماه اقدام بودم حرص خوردم اون ماه دقیقا تو ماه ۸ بودم کلا بیخیالش شدم از ذهن ور ...

سعی میکنم عزیزم ایشالا خدا بچتو واست نگه داره واسه منم دعا کن😥

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊