2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی ( لطفٲ بیایین)

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 39 پست
منم ماه اولی که آمپول زدم اصلا علائم تخمک گذاری نداشتم ولی خب دکتر گفت آزاد میشه یه وقتایی بدون علائ ...

اها ممنونم یه کم خیالم راحت شد حداقل 

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه اولی که آمپول زدم اصلا علائم تخمک گذاری نداشتم ولی خب دکتر گفت آزاد میشه یه وقتایی بدون علائ ...

راستی شما اون ماه که علائم نداشتین باردارشدین؟

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
برا همه علایم یکسان نیست ممکنه یکی نباشه علایم.

امید وارم همینطور باشه بخدا عین کابوس شده برام این دوره اززندگیم حتی حوصله خودمم ندارم 

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
امید وارم همینطور باشه بخدا عین کابوس شده برام این دوره اززندگیم حتی حوصله خودمم ندارم 

صبر میخواد وحوصله بخاطر هورمونها بالا وپاییین میشه بدنم اماده برابارداری ریلکس باش بیخیال شو اینطوری باشی بارداری به عقب میافته

ای بابا شما که با این علائم نگرفته من که اصلٲ نمیگیره😭😭😭

به این چیزا نیست که.ماه بعدش با یه دونه تخمک طبیعی گرفت.میگیره انشالله.من چون تنبلی نداشتم و اصلا نازاییم بی دلیل بود کارم سخت شده بود.

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
یعنی منی که هیچ علائمی غیر ازدرد نوک سینه ندارم تخمکم آزاد نشده😫😫😫

ببین من درست یادم نیست ولی فکر کنم دو روز بعدش میرفتم سونو واژینال که میگفت چند تا تخمک داری و سایتشون چنده

.بعد میگفت کی اقدام کنم

صبر میخواد وحوصله بخاطر هورمونها بالا وپاییین میشه بدنم اماده برابارداری ریلکس باش بیخیال شو اینطوری ...

باور میکنی هرروزمو با استرس بیدار میشمو سر میکنم راستی من قرص آزارام 50هم بهم داد دکترم شمام استفاده کردین نمیدونم واسە چیه

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
ببین من درست یادم نیست ولی فکر کنم دو روز بعدش میرفتم سونو واژینال که میگفت چند تا تخمک داری و سایتش ...

خب منم یه فولی21داشتم بقیه ش ریز بودن ماه قبل شش تا فولیکول غالب داشتم نگرفت البته بدون آمپول

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊