2777
2789

🔰 ڪاری ساده، ولی☝️🏻 ضروری برای ادای‌حق‌‌الناس

💢 اگر حقوق ڪسانی👥 را ضایع ڪرده باشیم✅

☝️🏻 ولی در حال حاضر فراموش ڪردیم و اصلاً یادمان نباشد 😩

یا جایی از ڪسی حقی ضایع ڪردیم و اصلاً نفهمیدیم😕❗️

👈🏻 چطور باید این حقوق رو ادا ڪنیم ڪه در وادی‌حق‌الناس گرفتار نشویم🤔⁉️

▪️پاسخ‌سوال:

⚠️ خدا ڪه فراموش نڪرده، درسته❓

⚠️ در علم خدا ثبت و ضبط هست درسته❓

⏪ پس برای اینها حساب جاری باز ڪنید❗️

▪️چجوری🧐

🔸 هر از چندگاهی اعمال صالح انجام بدهید، و به خدا عرضه بدارید

🤲🏻 خدایا اینڪار به نیابت از ڪسانیڪه👥 ڪه به گردن من حق دارند اما من نمی‌شناسمشون یا یادم رفته یا اصلاً متوجه نشدم ولی تو علم تو ثبت و ضبط شده و من بدهڪار اونها هستم😔❗️

✳️ هزاران هزار ڪاری ڪه ثواب داره😍

🔻 روایت فرمود: ڪلُّ مَعروفٍ صَدَقه،تمام ڪارهای خوبی ڪه مصداق معروف هست، صدقه هست😇

✴️ البته واجبات خودمون رو نه مثلاً #نمیشه نماز واجب رو به دیگری اهدا ڪرد اما ڪارهای مستحب رو چرا مثلا ثواب تعقیبات بعد نماز رو میشه اهدا ڪرد👌🏻🌹

و...

▫️ پس این حساب جاری رو باز ڪنید، و هر از چندگاهی شارژ ڪنید😉

🔘 اگر روزانه باشه هم بهتره مثلاً با خودتون قرار بگذارید روزانه یک ڪار برای این حساب انجام بدهیدحالا نه لزوماً برای ڪسانیڪه نمی‌شناسیدبرای تمام ڪسانیڪه به گردن شما حق دارند، خصوصاً اینهایی ڪه نمی‌شناسید و دسترسے ندارید😃🌱

👈🏻 مثلاً روزی ۱۴ تا صلوات

👈🏻 یا روزی ۱ صفحه قرآن

👈🏻 یا روزی دو رڪعت نماز

یا......هر چی ک خودتون دوست دارید🥰🥰

اللهم عجل الولیک الفرج🎗

┄═❈๑๑🕊๑๑❈═┄

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

عزیزم تکلیف من چیه

کل فامیل پدری و مادری حقمون خوردن یک طایفه بزرگ هستن ما را نمیخوان حتی ما را ناموس خودشون نمی دونن

پس چرا خوش و خرم هستن

حرفم باور کن راست میگم

چند نفر بخ یگ نفر

خیلی دشمن‌داریم

چکار کنم

دیگه از خدا ناامید شدم

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرشب به هنگام خواب یه ایه الکرسی می خونیم به نیت تمامی اموات و تمامی کسانی که حق به گردن من دارند انشالله خدا قبول کنه ممنون از پست شما

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
من خیلی بد شدم نمازامو نمیخونم یه مدت اصلا ایمانم به شدت ضعیف شده😔

سرت بالا گل من از همین امروز شروع کن

خدا به شدت منتظرته یادت نره،،دوباره برو سمتش ببین چیکار میکنه برات😍

ناامید نباش ناامیدی از طرف شیطانه

سرت بالا گل من از همین امروز شروع کن خدا به شدت منتظرته یادت نره،،دوباره برو سمتش ببین چیکار میکنه ...

از وقتی مامانم فوت شد اینجوری شدم خیلی بد ازم گرفتش خدا دیگه اون آدم قبل نشدم هرکار کردم

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
عزیزم تکلیف من چیه کل فامیل پدری و مادری حقمون خوردن یک طایفه بزرگ هستن ما را نمیخوان حتی ما را نام ...

قربونت برم ناامیدی مال شیطانه درگاه خدا ،درگاه ناامیدی نیس

مطمئن باش اونها هم یا روزی چوب کارهاشونو میخورن،،نگاه نکن الان خوش و خرمن اونها رو خدا ول کرده ب حال خودشون

قربونت برم ناامیدی مال شیطانه درگاه خدا ،درگاه ناامیدی نیس مطمئن باش اونها هم یا روزی چوب کارهاشونو ...

االان مریضم خیلی اعتقاداتم سست شده احساس میکنم انگار خدا نیست حضرت زهرا من را دوست نداره

آخه به خاطر طلاقم آبروم رفته

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
عزیزم تکلیف من چیه کل فامیل پدری و مادری حقمون خوردن یک طایفه بزرگ هستن ما را نمیخوان حتی ما را نام ...

یه پسر جوونی یه توله سگو جلو چشای مادرش میکشه یادم نیس میگفتن به ماشین میبنده وزجرکشش میکنه 

بعد ازدواج میکنه بچه دار میشه زمان به خوبی و خوشی میگذره وقتی پسرش ۳۰سالش میشه اوج جوونی جلوی چشمای پدره پسرشو ماشین له میکنه و کاری ازش برنمیاد جز سوختن دلش و یاد سی سال پیش میوفته که جلو چشای سگه بچشوتلف کرد عجله نکن خدا یجوری میزنه که طرف ندونه از کجا خورده ولی به وقتش😉

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

منم پدرم فوت کرد خانواده پدریم دور ما یه خط قرمز کشیدن و چون پدرم از پدر بزرگم زودتر فوت شد ارثی بهمون نرسید و همه رو عموهام بالا کشیدن

ولی میبینم یه زندگی درستی ندارن ولی ما خدا رو داریم و خودشم کمکمون کرد و میکنه�😍

هرشب به هنگام خواب یه ایه الکرسی می خونیم به نیت تمامی اموات و تمامی کسانی که حق به گردن من دارند ان ...

خدا قبول کنه عزیزم❤احسنت

االان مریضم خیلی اعتقاداتم سست شده احساس میکنم انگار خدا نیست حضرت زهرا من را دوست نداره آخه به خاط ...

عزیزدلم چرا ابروت رفته طلاق که همیشه بد نیس کی دوست داره زندگیش نابود شه؟حتما دلیل محکمی داشتی که طلاق گرفتی حرف مردمو ول کن توکار حرامی نکردی همین که ادم وجدانش پاک باشه و سرش پیش خدا بلند دیگه بقیه ی چیزا خصوصا حرف ونگاه مردم ذره ای مهم نیست دوروز دیگه هم یکی دیگه رو میذارن جلوشون کلا کار ملت همینه ول کن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
یه پسر جوونی یه توله سگو جلو چشای مادرش میکشه یادم نیس میگفتن به ماشین میبنده وزجرکشش میکنه  & ...

عزیز دلمی خیلی حرفت حالم خوب کرد

ان شاءالله که هیچ وقت دشمن به شاد نشی

در پناه خدا باشی

از وقتی مامانم فوت شد اینجوری شدم خیلی بد ازم گرفتش خدا دیگه اون آدم قبل نشدم هرکار کردم

عزیز دلم منم بابام ک همه جون و زندگیمون بود و چون داداشم نداریم خیلی بهش وابسته بودیم،،تو عقد بودم عروسی برادر شوهرم بود اخر شب ک از عروسی رفتن صب خبر فوتش و دادن

پس من چی بگم ک هنوز دوست ندارم یاد اون روزهای تلخ بیفتم😔😔ولی بر این باورم ک هر کس یه جوری از این دنیا میره و فقط اعمالمون هست ک اون دنیا ب دادمون میرسه

پس امیدت رو هیچوقت قط نکن و از همین امروز شروع کن،،نمیدونی نماز و قران خوندن چ لذتی داره😍

عزیزم فکر میکنی الان روح مامانت درارامشه وقتی بچش داره نمازو که این همه بهش تودین تاکید شده رو میذاره کنار ؟حدیث داریم هرکس مریض بشه بمیره گناهاش پاک میشه خدا مادرتو دوست داشته که پاکش گرده بعد برده پیش خودش هرنمازواجبی که قضا میدونی چقد گناهش زیاده؟سعی کن بخونی گلم نماز قلبتو اروم میکنه روح مادرت شاد