2777
2789
عنوان

کاری ساده ولی ضروری برای ادای حق الناس👌👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 32 پست
عزیز دلمی خیلی حرفت حالم خوب کرد ان شاءالله که هیچ وقت دشمن به شاد نشی در پناه خدا باشی

قرلون توبشم گلم چندوقت پیش کسی تهمتی بهم زد و خیلی دلمو شکست برااروم شدن قلبم  قرانو بازکردم نوشته بود حق را ناحق کردند و ازجایی که فکرشو نمیکنند بهشون جواب میدم  اما زمانی که مصلحته 

شماهم عجله نکن زمانش که برسه میزنه دقیق اونم از جایی که بدترین نقطه ی ضعفشونه 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
االان مریضم خیلی اعتقاداتم سست شده احساس میکنم انگار خدا نیست حضرت زهرا من را دوست نداره آخه به خاط ...

فدای تو بشم حق داری ولی مطمئن باش خدا هیچوقت بنده هاشو ول نمیکنه این مایبم ‌ اونها رو فراموش میکنیم

حتما صلاحت ب ادامه نبوده ک خدا طلاق رو پیش پات گذاشته و یا اصلا امتحان الهیه ببینه چیکار میکنی

همه چیز رو ب فا_ل نیک بگیری زندگیت آسون میشه عزیز دلم

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم چرا ابروت رفته طلاق که همیشه بد نیس کی دوست داره زندگیش نابود شه؟حتما دلیل محکمی داشتی که طل ...

ممنون از پیامها و دلداریهای قشنگت عزیز دلم❤

سلام عزیزم چقدر از تاپیکت و حرفات حس خوبی گرفتم عالی بود😍 ، منم هر از گاهی یه کارخیر به نیایت از کسایی که حقی به گردنشون دارم انجام می دم ولی با این تاپیکت سعی می کنم هر روزانه حتما انجام بدم ان شاالله بتونیم هر چی حق الناس گردنمون هست رو جبران کنیم😍

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
سلام عزیزم چقدر از تاپیکت و حرفات حس خوبی گرفتم عالی بود😍 ، منم هر از گاهی یه کارخیر به نیایت از کس ...

سلام عزیزم 

نظر لطفته گلم ،ان شاءالله❤❤