2777
2789

بچه ها من چادریم ولی یه مدت میخام استایلمو عوض کنم ولی میخام حجابم رعایت باشه دوسش دارم

پافر و هودی خریدم رو سرم روسری ببندم خیلی ضایعس

شالو اصلا بلد نیستم بخوامم با حجاب ببندم مث اوسکلا میشم خودمو میگممممم 

کلاه اصلاااااا چون میخوام گردنم کاملا پوشیده باشه 

مقنعه هم که نگم سنگینترم

یه پیشنهاد بدین زیر شال و روسریم چه بپوشم به جز مقنعه حجاب که بشه حالت شل و ول بازشون بزارم یعنی شالم ازاد باشه رو سرم

حاجی میفهمین منظورمو!

اگه اره بسم الله

اصلا تیپ زدن بلد نیستم و بار اولمه پافر و هودی میخرم 

۱۸سالمه قدم۱۷۵ لاغرم قیافه صفر(شایدم اعتماد به نفس صفر)

اینارو کلی گفتم که نگید ظاهریت چطوریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با هودی روسری میپوشم

مدلی که خیلی بد نباشه

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

کلاه و رینگ ...رینگ گردنتو کامل میپوشونه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

فقط تنها گزینه ای که به ذهنم رسید اگه میخوای شال و روسریت آزاد باشه از این کلاه حجابایی هست که رو گردن هم میگیره ورزشکارا استفاده میکنن از اون بپوشی بعدشم شال بزاری روش و آزاد بزاریش 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

تا اینجا اومدین دستتون درد نکنه به منم بگید😂😂 شلوار جین آبی یا ذغالی رو هودیه سفید بپوشم و کلاه کپ یا بافت 

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 
تا اینجا اومدین دستتون درد نکنه به منم بگید😂😂 شلوار جین آبی یا ذغالی رو هودیه سفید بپوشم و کلاه کپ ...

آبی اگه میپوشی تیره قشنگ تره ذغالی هم خوبه . کلاهم من خودم کپ بیشتر میپسندم . 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
آبی اگه میپوشی تیره قشنگ تره ذغالی هم خوبه . کلاهم من خودم کپ بیشتر میپسندم . 

خب جین آبی تیره با کلاه کپ مشکی اوکیه ؟یا کلاه بافت بذارم 

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 
خب جین آبی تیره با کلاه کپ مشکی اوکیه ؟یا کلاه بافت بذارم 

اره به نظرم قشنگ میشه حالا اکه خیلی حساسی به ترکیب رنگ همون ذغالی ست کن. کلاه بافتم بستگی به مدلش داره 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
تا اینجا اومدین دستتون درد نکنه به منم بگید😂😂 شلوار جین آبی یا ذغالی رو هودیه سفید بپوشم و کلاه کپ ...

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹