2777
2789

۲۲ سالمه ۲تا دوندون عقل بالام درآمده اما کجه دوتا دندون عقلهای پایین یکی خیلی کوچولو اومده بیرون یکی هم کامل نهفته است و  به دندون بقلی خیلی فشار میاره و یکم خراب کرده خالم پیش یه دندون پزشک کشید دندونشو فکش الان ۲ ساله بی حسه و دردش میاد نمیتونه چیزی بخوره منم میترسم اینطوری شم وندونم روی عصب باشه اگه تجربه داشتین راهنمایی کنید و هزینه رو هم لطف کنید 🙏🙏

پیش جراح فک و چونه برو برات توی ۲ دقیقه درش میارن

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

یدونه نیمه نهفته کشیدم دو ماه پیش نزدیک یکو خورده ای شد. ۲۴ ساعت درد خفیف داشتم بعد اوکی بود.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دوتا جراجی داشتم

یکی پارسال دندان بالا 

و پنجشنبه ههفته پیش هم فک پایین

نترس مال من ریشش تو عصب رفته بود 

هزینش شد ۴۵۰۰ 

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
بی حسی فک بعد جراحی نداشتین؟؟

بی حسی تب لرز درد تا ۲۴ ساعت طبیعیه که من دقیقا تا فرداش داشتم بعد کم کم برگشت 

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
بعدش بی حسی فک و کرختی نداشتین؟؟

بی حسی طولانی موقعیه که پیش جراح فک و صورت نرید و‌طرف جراح دندانپزشک باشه فقط.‌

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

سلام من دوتا جراجی داشتم یکی پارسال دندان بالا  و پنجشنبه ههفته پیش هم فک پایین نترس مال من ...

چقدر طول کشید کارش ؟؟

لبت بی حس نشد؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بی حسی طولانی موقعیه که پیش جراح فک و صورت نرید و‌طرف جراح دندانپزشک باشه فقط.‌

به من همین حرفو دکتر جراح فک گفت که ممکنه بیحس بشه لبت برای همیشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔