چند شب پیش شوهرم بهم گفت کلا ماه دی خیلی برام غم انگیزه از روز اولش یه حس خفقان و سنگینی دارم... فردا سالگرد اون خانمه.نمیدونم وظیفه من توی همچین روزی چی میتونه باشه... میبینم همسرم چند روزیه که ناراحته نمیدونم شاید یاد خاطراتش افتاده شاید یاد اون لحظات سختی که گذرونده افتاده ولی این حالش منو به عنوان همسرش ناراحت کرده نمیدونم باید چه واکنشی داشته باشم باید باهاش حرف بزنم سر این مسئله یا نه بزارم تو خودش باشه این چند روز؟ حس عجیبی دارم علاوه بر اینکه به عنوان یک انسان ناراحتم ولی یه حس حسادت مسخره زنانه ام دارم....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلم گرفت چه حس بدیه از دنیا بری و عشقت با یکی دیگه باشه..چه حس بدیه که عشقت بره و با یکی دیگه باشی 🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭
توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱