2777
2789
عنوان

فردا سالگرد همسر سابق شوهرمه:)))))

| مشاهده متن کامل بحث + 13274 بازدید | 166 پست
من الان تایپیک خوندم بهت حق میدم بابت تمام حسهات. آخه داری چیزی رو تجربه میکنی که کمتر کسی تجربه اش ...

من حس حسادت اسی رو درک نمی کنم.  من اگه جا اون خدابیامرز باشم ببینم شوهرم با زن جدیدش اومده سر خاکم با چوب میفتم دنبالشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس هر دوتون طبیعیه عزیزم .یه حلوا درست کن بده شوهرت خیرات کنه هم دل خودت سبک میشه هم شوهرت هم روح اون مرحومه شاد میشه ❤

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
من حس حسادت اسی رو درک نمی کنم.  من اگه جا اون خدابیامرز باشم ببینم شوهرم با زن جدیدش اومده سر ...

😂😂😂دور از جون

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

حس هردوتون طبیعیه .واکنش شمام عادیه. ولی سعی کن همسرتو درک کنی. الان صحنه تصادف جلو چشمشه.خدا بیامرزه اون مرحوم رو‌هم ناراحت شدم.

ایشالله شما در کنار هم خوشبخت باشید

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

دلم گرفت چه حس بدیه از دنیا بری و عشقت با یکی دیگه باشه..چه حس بدیه که عشقت بره و با یکی دیگه باشی 🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

بزار تو خودش باشه 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

وا    کجا نوشت مرده

سالگرد یعنی فوت شده دیگه عزیزم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

مگه زنو شوهر پنهان کاری دارن؟ مگه همراه همدم و همقدم و دوست هم نیستن ؟ مکه نباید همو آروم کنن؟

در این یک مورد نه.آقا بعد ۴ سال چندروز بخواد ناراحت باشه کلا تاکید کنه ماه دی غم انگیزه و ...که چی؟

خدا رحمتش کنه .آقا خودش میتونه بره سر مزار آروم بشه نباید بزاره زندگیه جدیدش تحت تاثیر باشه.استارترم یه خانم جوونه 

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️