چند شب پیش شوهرم بهم گفت کلا ماه دی خیلی برام غم انگیزه از روز اولش یه حس خفقان و سنگینی دارم... فردا سالگرد اون خانمه.نمیدونم وظیفه من توی همچین روزی چی میتونه باشه... میبینم همسرم چند روزیه که ناراحته نمیدونم شاید یاد خاطراتش افتاده شاید یاد اون لحظات سختی که گذرونده افتاده ولی این حالش منو به عنوان همسرش ناراحت کرده نمیدونم باید چه واکنشی داشته باشم باید باهاش حرف بزنم سر این مسئله یا نه بزارم تو خودش باشه این چند روز؟ حس عجیبی دارم علاوه بر اینکه به عنوان یک انسان ناراحتم ولی یه حس حسادت مسخره زنانه ام دارم....
😐😐😐😐😐😐 عزیزم پاپی و لاکپشت که نیست! همسر فرده! ادمام با گاوها اصولا باید یه فرقی از نظر ا ...
احساسات آدمها با هم فرق داره. من به شخصه الان که زنده ام و روحیه همسرم میشناسم با تمام وجود دوستش دارم میگم اگه من مردم واقعا براش زن بگیرن و صبر برای سر سالم نکنن. اینکه آدمها رو صرفا به دلیل تفاوت احساسات با گاو و حیوان مقایسه کنید برمیگرده به نگاه شما به احساسات. وگرنه اونی که مرده دیگه براش ذره ای فرق نداره زنده ها دارن چکار میکنن فرق برای زنده است که فقط برای حرف بقیه قرار باشه تنهایی رو تحمل کنه که بقیه حرف نزنن.
بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها