2777
2789
عنوان

فردا سالگرد همسر سابق شوهرمه:)))))

| مشاهده متن کامل بحث + 13274 بازدید | 166 پست

بنده خدا چند سالشون بوده که فوت شدن چرا فوت شدن 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت نباید یه جوری به روش بیاره که روی توام تاثیر بزاره.حست مسخره نیست .مقصر همسر شماست باید احساساتشو کنترل کنه در نبود تو به ناراحتیاش ادامه بده نه جلوی تو.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

وقتی فوت شدن براش خیرات بدین گلم چون دست ایشون از دنیا کوتاهه و هم اینکه همسرتون بهتون افتخار میکنه که بفکر ایشون هستید یعنی همسرتون منظورم

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭

به نظرم براش نذری چیزی بدین چیزی راجب اینکه دوس نداری راجبش چیزی بگه یا عکس العمل نشون بده به سال و ماه نگو کم کم یادش میره

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750

حس شما طبيعيه ولي سعي كن كمي بذاريش به حال خودش 

بره سر خاك خانم سابقشون يا خيرات كنن ممكنه سخت باشه واسه شما اما ايشون اروم تر ميشن و شما هم شعور خودتون و نشون داديد

البته ميتوني ازش بپرسي كه چكار كني

شايد نياز داره به حرف زدن و نوازش شايد سكوت و گوشه گيري

مادرا ميگن:(محرم ما آبانه)سراي بريده رو دارن بغل ميگيرن🖤

عزيز دلم ادم به كسي كه دستش از اين دنيا كوتاهه كه نبايد حسادت كنه

خدا رحمتش كنه بزار همسرت توي حال خودش باشه لازم نيست چيزي بگي فقط دركش كن كنارش باش سعي كن كارايي كه بهش ارامش ميده انجام بدي

يه چاي بريز كنارش بشين و دستش رو بگير و سكوت كن همين بهش ارامش ميده

وا    کجا نوشت مرده

سالگردشه دیگه 

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...