2777
2789
عنوان

فردا سالگرد همسر سابق شوهرمه:)))))

| مشاهده متن کامل بحث + 13276 بازدید | 166 پست
واقعا درک نمیکنم چرا توبیخ میکنید که چرا یک سال نشده زن گرفته. مگه اونی که زنده است نباید زندگی کنه. ...

😐😐😐😐😐😐 عزیزم پاپی و لاکپشت که نیست! همسر فرده! ادمام با گاوها اصولا باید یه فرقی از نظر احساسات داشته باشند! کسی که سر سال نشده یه ادم دیگه رو‌ورداره بیاره که تختش خالی نباشه دور از جون گاو، از هر گاوی گاو تره. 

من ماه دیگه عروسیم بود از دوچرخه افتادم کتفم شکسته درب داغون شدم یکی دوبار دیدم نامزدم اخم تخم میکنه ...

خدا نجاتت داد! یه همچین بیشرفی همون بهتر که زودتر شرشو‌کم کنه از زندگیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش درمورد این مساله حرف نزن. بیشتر ناراحت میشه و حرف زدن عذابش میده.

فقط کنارش باش. بغلش کن. بهش عشق بده. بهش توجه کن.

همین کافیه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

آدمی که فوت شده حسادت داره مگه ، وظیفت اینه که همسر خوبی برای شوهرت باشی درکش کنی و همراهش باشی بحرحال وقتی تصمیم گرفتی زنش بشی با علم به این زنش شدی که کس دیگه ای تو زندگیش بوده و اون رو دوست داشته با حسادت به همسر فوت شدش فقط خودتا از چشمش میندازی همین

الهی گاهی نگاهی 

ببین این مرگهای ناگهانی خیلی ناباورانه هس .من یکی مادر بزرگام مریض شد هوشیا ی اش رو از دست داد و فوت شد .ولی اون یکی مادر بزرگم داشت غذا درست میکرد یهو قلبش وایساد .من مرگشو باور نداشتم همیشه تو خونشون دنبالش بودم..

تصادف که دیگه بدتر ...بالاخره یه علاقه ای بینشون بوده یه دفعه و ناگهانی  جلو خودش از دست رفته .

شاید هر لحظه تو زندگی از خاطرات قبل براش مرور بشه .بهش سخت نگیر .مطمئن باش ی روزی کامل اون بنده خدا یادش میره .چون زمان زیادی هم نیس با شما ازدواح کرده .

نه ولی یجوریه... زیاد دیدنم نمیاد میادم یه گوشه وایمسته هی سر تکون میده نچ نچ میکنه

بزار فکر کنه بعد عروسی این اتفاقی افتاده. یا برا خودش اتفاقی افتاده‌ اونوقت عکس العملش چیه.بازم وایمیسه نچ نچ می‌کنه

وقتي سالگرد همسر سابقم ميشه همسر فعليم تنهام ميذاره  از صبح ميره وقتي بچه نداشتيم شب هم ...

🥺🥺چندسال باهاشون زندگی کردید؟ چندساله فوت شدن؟

امضا‌تون راجع به همسر سابقتونه؟😢

مامانِ نامی🙍‍♂️
🥺🥺چندسال باهاشون زندگی کردید؟ چندساله فوت شدن؟ امضا‌تون راجع به همسر سابقتونه؟😢

هشت ساله فوت شده

پنج سال بعدش من ازدواج مجدد كردم متاسفانه

سي سالش بود فقط وقتي فوت كرد

تقريبا دو سال زندگي كرديم

امضام هم بله

مثل تمام زندگيم راجع به اونه

دلم برات تنگ شده .. دلم ميخواد دوباره ببينمت..هشت ساله آرزوي هر روز و هر شب مني..