2777
2789
عنوان

بخندیم ی ذره امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 45 پست
مسخره کردن اصلا کار خوبی نیست چرا فکر میکنیم بابت شاد شدن ما یه نفر دیگه رو باید سوژه کنیم؟!

ن ما مسخره نمیکنیم،هرگز خوشم نمیاد دقیقا ی سری چیزا مث جوکه و ما هنو نمیشناسم دوستم

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین فداتشم بحث درک نیست من تسمه پاره میکنم تا بخوام اون چیز خنده دار ترکیو برات فارسی دربیارم تا بخ ...

🤭😂خب پ هیچی نوشاباتو بقول

اقا من ی خاطره از خودم تعریف کنم با ترکا؟؟

ببین من یبار جوگیر شدم شدم در حد تیم ملی😂چن سال پیش رفته بودیم ترکیه سفر ۱ماهی اونجا بودیم بعد اومدیم ایران عروسی دعوت بودیم تبریز اقا من اومدم رد شدم خوردم ب یه خانومی بعد داشتم باهاش انگلیسی حرف میزدم میکفتم (آیم ساوری)شوهرم دستمو کشید گفت بیا بریم جوگیر گیر خوبه فقط ۱ماه ایران نبودی😂

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
بگو🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بزارید یه چیزیو براتون تشریح کنم خوب دقت کنید .

ما در ترکی یه کلمه داریم بنام .... اوزوم......

حالا معنی هاش 

۱:صورتم

۲:انگور 

۳:پاره کنم

یا مثلا یه آهنگ داریم که میگه آخشام لار چیراخ یانار آلوده لر دولانار حالا معنیش :شب ها چراغ میسوزه آتیش میگیره میکروب ها دور میزنند.

همینقدر نامفهوم😂😂😂😂

رفتیم با مادر شوهرم خونه دختر عموش عیادت مریض بود...یکم ازم تعریف کردن که زرنگه تمیزه فلان نمیدونم سگ منو گرفت یا جو بلند شدم از دیوارای اشپز خونشون بگیر تا درای کابینت وروی گازو همه رو با کف ووایتکس تمیز کردم مثلا پیره عملم داشته تمیز باشه خونش مهمون میاد پنجره عای اشپز خونشو از پشت پرده تمیز کردم تا شب طول کشید🥴🥴🥴اخر سرم تمیییز جارو برقی کشیدم حیاطشونو شستم درختارو اب دادم جنازم مونده بود دیگه دست برداشتم🤕😬😬😬تازه رو تخت خوابشونم مرتب کردم در این جو گیر و زحله سیز

من دبستان بودم دوستم اومد یه چیزی تو ذهنم به زبون خودمون زمزمه کرد منم فقط ریتمو حفظ کردم رفتم همونو تو گوش معلممون خوندم 

آقا با چشای از حدقه بیرون زده چنان خفه شو بهم گف که شاشیدم رو خودم 

بعدش فهمیدم معنیش اینه ....

فردا  شبه عیده پدربزرگم مادربزرگ تو رو می....😑

.
ی بامزه بگو بخندیم نیازمندیم🤭😂

به خدا بلد نیستم

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.